📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
I po co oni kultywują tradycje swego kraju na obczyźnie skoro własna ojczyzna zmusza do pracy na zmywaku na obczyźnie, powinni zapomnieć o tym kraju .polska będzie milczała jak grób ci co nie wyjadą będą ciężko pracować i głodować aż w końcu wyginą a polska zginie razem z nimi.
Pączki power
A mi się podoba, że nasi mają wpływ na inną kulturę
@fezzer44 To nie Ojczyzna zmusza ich do wyjazdu za granicę w poszukiwaniu chleba, ale jej rządzący.
"Paczki Day". Ja pierdole ale te jebane brytole są tak głupie albo leniwe do tego stopni, że zbyt ciężko im było w necie znaleźć literkę "ą" i poprawnie napisać "pĄczki". Ja jebie, gardze brytolami
BryanK
Oni maja wyjebane na jakiegos kolesia z po pgieerowskiej wsi, takze mozesz sobie gardzic. Pozatym, owocu jebania w stogu siana pod wplywem zbyt duzej ilosci usmiechu soltysa oni sa u siebie i nie musza znac kazdego jezyka. Nawet nie musza go sprawdzac, tak samo jak nikt w polsce nie robi tego dla obcokrajowcow. Wlasnie przez takich wsiurkow jak ty nie lubia nas naprzyklad w holandii, bo takie pierdolone bydlo jak ty wyjechalo do hansa nakurwiac gownem w tulipany i przynioslo wstydu. Takzwe, wez spierdalaj i zdychaj w bolu, sz\czloszku z zadupia.
Oni maja wyjebane na jakiegos kolesia z po pgieerowskiej wsi, takze mozesz sobie gardzic. Pozatym, owocu jebania w stogu siana pod wplywem zbyt duzej ilosci usmiechu soltysa oni sa u siebie i nie musza znac kazdego jezyka. Nawet nie musza go sprawdzac, tak samo jak nikt w polsce nie robi tego dla obcokrajowcow. Wlasnie przez takich wsiurkow jak ty nie lubia nas naprzyklad w holandii, bo takie pierdolone bydlo jak ty wyjechalo do hansa nakurwiac gownem w tulipany i przynioslo wstydu. Takzwe, wez spierdalaj i zdychaj w bolu, sz\czloszku z zadupia.
BryanK,
A moskale z Niemiec tumanie ?
pl.wikipedia.org/wiki/Chicago
A moskale z Niemiec tumanie ?
pl.wikipedia.org/wiki/Chicago
Cytat:
Chicago – miasto w USA, położone nad jeziorem Michigan w stanie Illinois.
a ja mam wyjebane na ciebie furiacie.
My właśnie kopiujemy wszystko z zagranicy, aż się rzygać chce. U nas John jest Johnem, Mike jest Mikiem, a za granicą Jasia przedstawią John, Andrzeja Andrew i tak dalej. Przegraliśmy i to dawno
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów