Powstań! Tylko szybko.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
aż stolik rozjebał jebanyy
dubler jackie chana
to było w chuj bardziej efektowne niz jakby mu ta sprężynka wyszła ;]
+ bro
+ bro
Może chciał wyrzucić ten stół w powietrze, złapać go i zajebać temu drugiemu ?
krycha7 napisał/a:
Smuci mnie tylko, że tak zejbisty filmik dostaje 4 razy mniej bronów niż jakaś kurwa śmierć hANKI z m jak małość. No ale... jakoś się żyje, ważne że zajebiste filmik wciąż się pojawiają.
No widzisz bo to wyglada tak . IM WIECEJ gimbusów na portalu tym mniej fajnych\ciekawych\niesamowitych rzeczy na głownej a wiecej takiego syfu jak animacje z hanką i kartonami
hiperbolizacja napisał/a:
Stolik rozjebał pieprzony wandal...
Ah ta polska czułość na krzywdę drugiego człowieka.
To dopiero mistrz walki i strateg. Wiedział że jego przeciwnik to debil wiec specjalnie go wjebał pod ten stolik by przeciwnik sam się unieszkodliwił.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów