📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Jak grałem to miałem pod ubraniem które oni dają (zwykłymi spodniami i bluzą wojskową) spodnie jeansowe i bluze, więc tylko niektóre trafienia bolały i wcale nie tak mocno. Ale jak dostałem w palca wskazującego to ból jak chuj. Z tym że ja grałem na otwartym terenie więc odległości były zazwyczaj wieksze niż na filmie.
Jebane HLTV. Fragi zbiera zajebiście, nie kampi. Jak ja tak próbuje to zaraz dostaje od jakiegoś przygłupa
Szkoda że tylko jedna mapke maja ;/
Oczywiście kurwa wielki znawca
I co się napinasz chłopak się pomylił ale nie darł mordy na swoją rację, nienawidzę takich ludzi co się podniecają jak ktoś nie ma racji "o ja pierdole pomylił się to mu dokopie, co za burak" itp Nie można po prostu bez tych wszystkich pojebanych emotków kulturalnie uświadomić komuś, że nie ma racji ?
@jedrzej152
Przepraszam księciuniu.
Przepraszam księciuniu.
Terrorist win!
Hala nazywa sie Killhouse. Jest na warszawskiej pradze przy dworcu wschodnim.
thejokers.pl/kill.html
thejokers.pl/kill.html
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów