18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19
Był teledysk promujący napieralskiego.
To teraz wrzuce coś co dotyczy Kaczynskiego .
Ja też nie zagłosuję na Jarka. !

Chuj mnie to obchodzi jaki stosunek macie do tych wyborów i na kogo będziecie głosować. Dla mnie Kaczyński powinien spędzać więcej czasu u logopedy niż na wiecach wyborczych
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
R................n 2010-07-03, 1:41 11
Zgłoś
xyz893 2010-07-03, 8:07
haha tylko, jak tam pojawił się Janusz Rewiński z posłanką PiS-u to Palikot bardzo szybko się zwinął wraz ze swoim bandem bojąc się konfrontacji. On jest wyszczekany w monologach, a gdy sie go z kimś skonfrontuje to ukazuje się że ten buńczuczny błazen wymięka
Zgłoś
rrdzony 2010-07-03, 9:20
ale mogli mu chociaż tą gitarę połączyć...
Zgłoś
gremlin1982 2010-07-03, 10:55 1
A gdzie różowy kutas?
Zgłoś
P................e 2010-07-03, 11:49 4
@up
W twojej dupie
Zgłoś
S................z 2010-07-03, 11:53
w dodatku śpiewa z playbacku ^^
Zgłoś
A................l 2010-07-03, 12:18
Jak już ktoś wcześniej napisał nie ma JKM nie ma Polski. W głowie tego matematyka utworzona była wizja Polski, która byłaby dotychczas najlepszą. W każdym razie jak wiemy zostało 2 kandydatów Kaczynski i Komorowski. Mój kandydat już odpadł ale pójdę głosować na Kaczynskiego, byle debilne pomysły Komorowskiego nie doszły do skutku. Sami pomyślcie Komorowski chce podnieść podatek na służbę zdrowia, ale jaki to ma sens jak i tak szpitale będą do dupy. A to, że zabiorą nam więcej pieniędzy z pensji i tak niczego nie zmieni do puki nie dojdzie do reformacji NFZ. Ośmieszajcie Kaczyńskiego, ale nie zdziwcie się jak Komorowski zostanie prezydentem będziecie więcej wydawać na szpital a jak przyjdzie co do czego to będziecie zdychać w kolejce. A za wasze pieniądze ważne głowy NFZ kupią sobie nowe samochody i wille. Z dwojga złego wole Kaczyńskiego niż Komorowskiego.
Zgłoś
amoroso 2010-07-03, 12:51 2
W sumie jak wygra Kaczyński to nie ma co się martwić,
w pogotowiu mamy drugiego Tupolewa
Zgłoś
VeQe 2010-07-03, 19:22 1
Tutaj lepsza jakość z peseudo-teledyskiem

A tu link do tekstu piosenki dla tych, którzy chcą swoim śpiewem sadystycznie znęcać się nad innymi mieszkańcami swojego domu
mmlublin.pl/16820/2010/6/28/janusz-palikot-zaprezentuje-piosenke-nie-z...
Zgłoś
P................L 2010-07-04, 13:48
Ten komu się to podoba musi być pierdolnięty, jak sam Palikot.
Zgłoś
think666 2010-07-04, 19:22
@PeBeL
Cytat:

Ten komu się to podoba musi być pierdolnięty, jak sam Palikot.

Jestem ostro pierdolnięty.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem