📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:40
🔥
Krwawy orzeł
- teraz popularne
🔥
Basta!
- teraz popularne
🔥
Będzie mandacik?
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Na poczcie by robotę dostał.
Mi to wygląda na to, że on robi sobie norę, a później tą wielką płaską dupą zastawia dziurę/wejście do niej, co powoduje, że nie widać tej dziury. Takie maskowanie, tylko nie wiem, czy to robi, że ofiara nie widzi tego i ją łapie, czy jakiś drapieżnik go nie atakuje.
@krawatKRK
no tak to jest Trap door spider ale znajdź drugiego takiego z takim czymś
no tak to jest Trap door spider ale znajdź drugiego takiego z takim czymś
dupę mu koleś upierdol... odwłoki są zbyt delikatne by tak je zmiażdżyć ;]
na 1 zdjęciu wygladało jakby ktoś wsadził sobie stempel w dupę
Numer seryjny i logo firmy
@ Black Snake
przypuszczam, że wyspecjalizował się w tak zwanym aunusowym ataku. Sam łbem siedzi w norce a jak coś przechodzi obok niej to łapie zwieraczem za łeb i wciąga do środka odwłoka, gdzie następuje powolny proces trawienia i wytwarzania stolca wychodzącego tą samą drogą z której przybył pokarm.
przypuszczam, że wyspecjalizował się w tak zwanym aunusowym ataku. Sam łbem siedzi w norce a jak coś przechodzi obok niej to łapie zwieraczem za łeb i wciąga do środka odwłoka, gdzie następuje powolny proces trawienia i wytwarzania stolca wychodzącego tą samą drogą z której przybył pokarm.
Kirek09 napisał/a:
Nie wiesz co tracisz
Mojemu jak jebne myszeczkę to jest fajna akcja nic tylko podziwiać i rozkoszować się tą piękną chwilą
to na co czekasz? krec filmik i dawaj na harda !
Transformers spiderboty to są, oni się kumplują z Decepitonami i są przeciwko Autobotą !
jakbym kurwa takie coś spotkał to strzelba i jeb w łeb
Taka podpucha, patrzysz, myślisz że znalazłeś jakąś starą monetę, schlasz się łapiesz a ten cie jeb.
nie chcialabym go spotkac na swojej drodze!!
Cyclocosmia sp.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów