📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Rodzinka spachaczowatych. Nie są groźne, chociaż nie wsadziłbym tam ręki z tą wielką lochą w środku
Ja mam dość gdy widzę kilku centymetrowego Kątnika a co dopiero taki wielki skurwysyn.
Pietras napisał/a:
Dobrze że nie mieszkam w takich krajach gdzie są węże i pająki ....
Ale w Polsce też mamy węże i pająki.
ale on nie placze ze w pl sa weze i pajaki , tylko to stwierdzil:D
CptEggo napisał/a:
co to za gatunek pajaka?
To raczej pospolity i niegroźny pająk - Holconia immanis inaczej znany jako Sydney huntsman spider.
Malone89 napisał/a:
Idź się lecz
Sam się idź lecz, to też zasługuje na życie. I uwierz mi, bo ja znam się na pająkach żebez nich byśmy nie mieli takich rzeczy jak piwo, Papierosy, chleb i wiele wiele więcej. Dlaczego? A no dlatego że zjadają szkodniki które mogą zniszczyć plony a nawet całe rośliny. Pająki mogą nawet współpracować by każdy z nich skorzystał. Pająki to wbrew pozorom bardzo mądre stworzenia. Mogą się myć oraz dbają o swoje narzędzia pracy, czyli kły jadowe (helicery), potrafią sprzątać swoje mieszkanie i wyrzucać resztki pokarmu, odchody, kawałki pleśni ze swojego domu. I wiele więcej więc morda
Morda morda, pająki chuja robia dla roślin, predzej je pierdola jak przedziorki. Wypierdalaj z przedziorkami!
ernim1 napisał/a:
Morda morda, pająki chuja robia dla roślin, predzej je pierdola jak przedziorki. Wypierdalaj z przedziorkami!
Jak można mieć tak niskie IQ. Eh serio ja bym mógł was porąbać i trochę by głupoty ubyło z tego świata. I tak, nawet kątniki są bardziej pożyteczne niż 80% ludzi XD można nie lubić ludzi, obojętnie których i mieć powód ale żeby nie lubić zwierząt? One mają większe prawo tu być niż my. Nie potrzebują ubrań, wykwintnych dań, polityki czy tony plastiku by żyć w spokoju. Więc morda tam odcięty naplecie bo cię stary rucha na palecie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów