18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:15
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
Pająk zabójca
P................n • 2012-05-14, 16:09

Coś dla sadoli cierpiących na arachnofobię
Zgłoś
Pleso93 2012-05-14, 20:52
Pan kapitan napisał/a:

Toż Ci riposta

Nie można zwracać uwagi, bo jest się odbieranym za zdesperowanego psychopatę
Jednak podkreśliłem, że napisałeś nielogiczny syf misiaczku i tak, sprawiło mi to przyjemność.

P.S. też hoduję pająka.
Zgłoś
peaceBro 2012-05-14, 20:53 1
dajcie spokój Pleso93, nie widzicie jak usilnie stara sie dowartościować przez internet. Bądźcie bardziej tolerancyjni na potrzeby innych
Zgłoś
rafalskiddz 2012-05-14, 20:53
coś pięknego
Zgłoś
P................n 2012-05-14, 20:56
Pleso93 napisał/a:

Nie można zwracać uwagi, bo jest się odbieranym za zdesperowanego psychopatę
Jednak podkreśliłem, że napisałeś nielogiczny syf misiaczku i tak, sprawiło mi to przyjemność.

P.S. też hoduję pająka.

Tylko utwierdzasz mnie w przekonaniu, że jesteś łaknącym wirtualnych piwek i cudzej uwagi kretynem i hejterem. Misiaczku.

P.S. Dalszą dyskusję uważam za bezcelową. Szukaj "żywicieli" gdzie indziej (kwejk, onet, pudelek - na pewno coś znajdziesz i się dowartościujesz). Pozdrawiam i bez odbioru.
Zgłoś
Pleso93 2012-05-14, 20:57
peaceBro napisał/a:

dajcie spokój Pleso93, nie widzicie jak usilnie stara sie dowartościować przez internet.

Zwracasz się do mnie w liczbie mnogiej kierując swe słowa do ogółu. niech Ci będzie
Tak, przepraszam, mam depresję, tato mnie bije kutasem po twarzy i kończy w ustach. Ja pierdole, co za ludzie
Zgłoś
Ezaf 2012-05-14, 21:02
Ja myślę że to fejk
Zgłoś
Pleso93 2012-05-14, 21:06
Pan kapitan napisał/a:

Pozdrawiam i bez odbioru.

No nie bądź taki, poświęć mi jeszcze chwilkę.
Pan kapitan napisał/a:

jesteś łaknącym wirtualnych piwek i cudzej uwagi kretynem i hejterem. Misiaczku.

Jestem hejterem. "Hejting" istnieje, bo ludzie sobie na to pozwalają nie potrafiąc się bronić, nie potrafiąc znaleźć innych argumentów niż "bo tak", albo "spierdalaj desperacie"
A ja nie lubię jak coś jest nielogiczne i musiałem się przyjebać, "bo tak".

P.S. często sprzątałeś w terrarium?
Zgłoś
blade87 2012-05-14, 21:10
Kurwa, koty są odważniejsze ode mnie
Zgłoś
Kamillos 2012-05-14, 21:47 1
Wow niesamowita animacja. Szacunek!
Zgłoś
Aspołeczny krokodyl 2012-05-14, 22:16
Wszak...zajebiste.
Zgłoś
konował 2012-05-14, 23:40
Fajna animacja piwo. Jest też więcej takich np o skorpionach ???
Zgłoś
ĸuń 2012-05-20, 15:45
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów