A oto rodzimy pajączek, spod "samiućkich tater" ... Materiał własny A teraz pytanie do ekspertów: Co to za gatunek, i co o nim wiemy ?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
29 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
chodzacy statek protosow
No jak to zajebałeś, a nie wypuściłeś, to ładne żeś combo wypierdolił.
Mnie kilka razy ujebał efekt jak po zwykłej pszczole. Gdyby to był inny wałęsak byłby problem, ale u nas nie ma pająków ludojadów
kiedys w turcji takie spotkalem to wzialem bardzo cienkia galazke i stukalem w "dzieci" one spierdalały z jej "brzucha" a ja je zgniatałem lub paliłem! buhahah i na to wszystko patrzyła ich matka buhahah ];->
-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..
to żeś pozamiatał
czy to przypadkiem nie jest to jaskiniowe gowno, co uchodzi za najbardziej jadowitego pajaka w pl ?
Cytat:
Tegenaria atrica
Na pewno nie
OjciecSyna napisał/a:
Mnie kilka razy ujebał efekt jak po zwykłej pszczole. Gdyby to był inny wałęsak byłby problem, ale u nas nie ma pająków ludojadów
No na szczęście nie ma Za to krąży plotka, że w 2007 gościowi spierdoliło 20.000 sztuk wałęsaka brazylijskiego z nielegalnej hodowli gdzieś w Polsce ;D
marna napisał/a:
Tagi: pajak :: pajeczyca :: mlode :: pajeczyca z mlodymi na dupie
Starałem się
Cytat:
czy to przypadkiem nie jest to jaskiniowe gowno, co uchodzi za najbardziej jadowitego pajaka w pl ?
Niee dużo mniejszy jest no i nie ten rejon
Cytat:
No na szczęście nie ma Za to krąży plotka, że w 2007 gościowi spierdoliło 20.000 sztuk wałęsaka brazylijskiego z nielegalnej hodowli gdzieś w Polsce ;D
Gdyby to była prawda, byłoby o tym głośno, ale fakt ktoś w Będzinie o ile się nie mylę, porozwieszał kiedyś plakaty z info, że mu spierdoliły. Te pająki zagroziłyby rodzimym gatunkom. Chociaż nie wiem, czy dały by rade przeżyć w naszym klimacie wystarczająco długo.
Jakbyś napisał 'Pająk' to bym dał piwo.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów