Może wygląda prymitywnie, ale w taki właśnie sposób zaopatrują się w broń Pakistańczycy. A ja nie wierzyłem w historię Iron Mana ; )
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
32 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:22
🔥
Warszawskie skakanie
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Rudy arab, tego jeszcze ku*wa nie było.
Oni farbują włosy na czerwono, bo religia zabrania na inny kolor a siwe chcą ukryć. Chyba
A wasze najki czy inne made in china rzeczy codziennego użytku to robią w lekarskich kitlach z maseczkami na twarzach? W takich samych warunkach. Jak to co produkują działa to znaczy, że cel jest osiągnięty i tyle, a przy okazji milion razy taniej.
Pakistańczycy już zapomnieli jak przemycali broń [ze stingerami włącznie]amerykańców do Afganistanu
Trzyma się kupy? Trzyma. Strzela? Strzela. Nie wybucha przy strzale? Nie. To o co wam kurwa chodzi?
Co ten rudy odjebał z owłosieniem to nie mam pytań.
Ale komu, kurwa ?
Cytat:
Trzyma się kupy? Trzyma. Strzela? Strzela. Nie wybucha przy strzale? Nie. To o co wam k***a chodzi?
Ale komu, kurwa ?
Co w tym dziwnego? Jakoś przecież robi się broń, no chyba nie rośnie ona na drzewach?
nanab napisał/a:
Co w tym dziwnego? Jakoś przecież robi się broń, no chyba nie rośnie ona na drzewach?
zgadza sie.
dla wystawcy tematu polecam zapoznanie sie z Fabryka Broni Łucznik - Historia dużo ciekawsze niż jakieś tam gówno z bliskiego wschodu.
Zabawni są ci, którym się wydaje, że żeby wyprodukować gnata potrzeba jakichś super technologii ?<lol>
To, że wasze repliki ASG produkuje wielka fabryka używając gówna i trawy na zrobienie czegoś czego pierwowzór jest 3-4 krotnie tańszy nie oznacza, że sami nie możecie sobie w garażu skutecznego samopału sklecić przy pomocy wiertarki i imadła
To, że wasze repliki ASG produkuje wielka fabryka używając gówna i trawy na zrobienie czegoś czego pierwowzór jest 3-4 krotnie tańszy nie oznacza, że sami nie możecie sobie w garażu skutecznego samopału sklecić przy pomocy wiertarki i imadła
Fake, arabusy nie potrafią używać narzędzi ani obsługiwać maszyn. Broń maja na pewno od ruskich albo jankesów.
I właśnie dlatego "bohaterska" armia z USA nie może sobie z nimi poradzić. Psie syny potrafią zrobić sobie broń w niemal każdych warunkach, a żołnierz USA, jak nie dostanie fabrycznej zabawki, to pierdoli i na pustynie nie wyjdzie. Z resztą ich M 16, są tak zajebiste, że podczas wojny w Wietnamie, jankesi podpierdalali Kałasznikowy żółtkom, bo były niezawodne, a ich zacinały się i kiepsko znosiły zanurzenie w wodzie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów