Widać też zajebiście położone kafelki, które zapewne kładł jakiś pakistański Wiesław Paleta.
chciałbym poczuć ostatni raz ten kurewski fizyczny ból.
ogromny ból to jest widzieć te kafelki tak położone, wiesiek kurwa....
Ślepi jesteście?! W mostek sobie strzelił, a nie żadne płuco, czy serce...
Jak bym miał się zajebać z ostrej to w serce bym sobie strzelił. Umierasz dosłownie kilka sekund dłużej, jak przy strzale w skroń, ale chciałbym poczuć ostatni raz ten kurewski fizyczny ból.
Umierasz dosłownie kilka sekund dłużej, jak przy strzale w skroń <------ a skąd ty to kurwa niby wiesz ? co już to przeżyłeś ? a ty co zmartwychwstał ?
a skąd ty to kurwa niby wiesz ? co już to przeżyłeś ? a ty co zmartwychwstał ?
Tak. Przeżyłem i zmartwychwstałem. Jeszcze jakieś pytania?
Tak. Przeżyłem i zmartwychwstałem. Jeszcze jakieś pytania?
Kiedy usuniesz konto i dlaczego trwa to tak długo?
W serce?
Albo kozak albo idiota.
Ostatnie kilka sekund życia - męczarnia.
fakt, chyba wolałbym jednak w głowę bo nawet jak przeżyjesz to się wykrwawisz na nieświadomce.
Umierasz dosłownie kilka sekund dłużej, jak przy strzale w skroń <------ a skąd ty to kurwa niby wiesz ? co już to przeżyłeś ? a ty co zmartwychwstał ?
raz, że nie musi być idealnie w serce, fala i tak robi sieczkę. W głowę w poradniku dla samobójców (jest coś takiego lol) polecają albo w usta albo tuż za uchem a nie w skroń
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów