📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:18

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

domanek1990
hamburger ?? On ma mniejsze iq od plemnika
Ah te Twoje żarciki, Karol
hamburger ?? On ma mniejsze iq od plemnika
Ah te Twoje żarciki, Karol
logvoyeur napisał/a:
czekam aż ktoś wklei filmik z pawlakiem .........
Nie wiem tylko po c🤬j... :/

@Szejdziur
a wiesz co to jest technika kierowania pojazdem (jakimkolwiek) i tego typu podobne umiejętności? jedyne co potrafił zrobić to przyp🤬olić w gaz i zamknąć oczy.
a wiesz co to jest technika kierowania pojazdem (jakimkolwiek) i tego typu podobne umiejętności? jedyne co potrafił zrobić to przyp🤬olić w gaz i zamknąć oczy.
Nie, nic nie słyszę! Pięknie mówi! Oj żebyś ty Wąski taką Polszczyzną władał!
gdyby nie było klatki bezpieczeństwa to byłby dobry materiał na harda >

M1n1s7eR napisał/a:
Nie musisz dziękować.
dzięki takim ludziom jak Ty moja wiara w polski Naród stale się umacnia

"Kolejny filmik z kraju, w którym hamburger ma większe IQ od przeciętnego obywatela."
ale zes k🤬a zablysnal... popatrz na siebie i ludzi cie otaczajacych...
ale zes k🤬a zablysnal... popatrz na siebie i ludzi cie otaczajacych...
no niestety trzeba studja skonczyc i miec magistra zeby miec taki burdel welbie

ech. wypadek, zdarza sie. Widocznie sie dopiero uczy. Założe sie, że własnie zjeżdżając powoli z tego stopnia pomyslał że jest to za duży kąt i zaraz dupa mu pójdzie w góre i zrobi tam fikołka
wiec chciał tego uniknac i pociągnac PRZÓD auta do PRZODU by zmniejszyć pochylenia auta w PRZÓD. Nawarstwiło mu sie tyle tego " DO PRZODU " że depnął ostro i tak wyszło. ;p ale k🤬a, no ludzie to nie jest powód żeby go k🤬a tak z🤬bywac że jest baran. tak wiem że to sadistic.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie