do zapłonu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
zwyklym civem bez v-teca ciezko jest spalic gume... wiem po sobie
dlatego musieli przywiazac...
dlatego musieli przywiazac...
Palenie gumy fajna sprawa ale do tego jest potrzebny wydech bez kata i jest po problemie
hehe musieli go przypiac zeby nie odlecial, civic to zajebista fura, tylko szkoda ze ludzie go wiesniacza gownianym tuningiem
bolsik, jak dla mnie to brzmialo jak v-tec ale spoko. Moze to przez trzask plomieni.
dziumbi napisał/a:
Palenie gumy fajna sprawa ale do tego jest potrzebny wydech bez kata i jest po problemie
Twoja rodzina nie pochodzi czasem z USA? Bo (chyba) tylko tam mieszkają tak zjebani ludzie, żeby organizować nawet zawody palenia gumy.
Nie wiem kurwa co w tym jest takiego zajebistego. No chyba, że kogoś przerasta jazda samochodem, wtedy "jara" go palenie gumy.
BTW Jakie to hondowskie...
Zaiste pasjonujące.
I chuj niech se palą gume, kurwa niech se palą nawet całe auta ich samochody ich sprawa, nie podoba się to wypierdalać. Każdy niech se robi to co mu się podoba.
Ojecik napisał/a:
I chuj niech se palą gume, kurwa niech se palą nawet całe auta ich samochody ich sprawa, nie podoba się to wypierdalać. Każdy niech se robi to co mu się podoba.
SOBIE
Co do filmiku. No przyjarał aż mu ognień polazł bywa.
Za dużo chciał za mało mógł.
Zajmij się oglądaniem a nie komentowaniem błędów jedno wyrazowo :/
Co do filmiku. No przyjarał aż mu ognień polazł bywa.
Za dużo chciał za mało mógł.
cholera jak się zaczął łapać za maskę to miałem nadzieje, że ogień na facjatę buchnie a tu się filmik skończył :p
@sekretny nie rzuciaj sie do goscia tylko naucz sie kurwa pisac po polsku
a teraz drogie dzieci powiedzcie co autor mial na mysli
@behereit oddawaj mojego kurwa avatara;D
Cytat:
do zapłonu
a teraz drogie dzieci powiedzcie co autor mial na mysli
@behereit oddawaj mojego kurwa avatara;D
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów