BMW M5
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
59 minut temu
Tak nic? Bez żadnego pierdolnięcia w garaż, dymu z silnika ani walnięcia w inne auto?
Równie dobrze mogę spalić gumę 50-cio konnym smartem.
Nie ma nic ciekawego w paleniu gumy, czy auto ma 1000 koni czy 100.
Nie ma nic ciekawego w paleniu gumy, czy auto ma 1000 koni czy 100.
nigdy nie bede rozumial co jest fajnego w paleniu gumy, rozumie drift ale palenie gumy w miejscu?
No tak... Trzeba mieć talent żeby wcisnąć gaz i hamulec by spalić gume. fascynujące
m28 to polskie guwno
Tu-154, 3 silniki o łącznej mocy 315 kN (ok. 8000tys koni mechanicznych) i maksymalnej predkosci ok 900km/h.
@up
i na chuj komu tyle koni? tylko latwiej sie o drzewo rozpierdolic
i na chuj komu tyle koni? tylko latwiej sie o drzewo rozpierdolic
Xumme napisał/a:
Tu-154, 3 silniki o łącznej mocy 315 kN (ok. 8000tys koni mechanicznych) i maksymalnej predkosci ok 900km/h.
Z mocą Cie kolego poniosło. Ale gdyby miał hamulce takie jak w M5 to może by wyhamował przed brzozą
Xumme: wracaj do szkoły zaznim zaczniesz sie wypowiadac. kN to jednostka siły a nie mocy, w przypadku silników odrzutowych sily ciagu.Koni mechanicznych zwyczajowo (chociaz i tak niepoprawnie) uzywa sie tylko do opisu mocy silnikow spalinowych, w innych napedach nie ma to nawet uzasadnienia ani sensu.
Ja paliłem gumę skuterem... Na dobrą sprawę można wszystkim gumę spalić, więc nie wiem czym się tak jaracie.
"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
TPaury napisał/a:
8000000 KM jesteś pewien? Bo to w kurwę dużo.
To chyba PRUM KOSMICZNY tyle niema
14 cylindrów a każdy po 1820 litrów i 7780 koni w sumie 25,480 litry i 108920 koni.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów