Dosyć ciekawe urozmaicenie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Niеbieski napisał/a:
Nikomu tylko nie przyjdzie do głowy, że mogłem zażywać narkotyki i jestem po detoksie, od kilku lat nie biorę i świetnie wiem co to znaczy ćpać.
I na pewno byś się tak chętnie tym chwalił na forum, na którym jesteś moderatorem... Jakbyś rzeczywiście ćpał coś cięższego to byś wiedział, że jest kolosalna różnica między gandzią z krzaka albo holenderskiego coffeshopa a na przykład heroiną.
corusci napisał/a:
Nie ma to jak być ćpunem epic
Nie ma to jak być debilem
Po czym wnioskujesz to, iż ten ziomek jest ćpunem?
BongMan napisał/a:
I na pewno byś się tak chętnie tym chwalił na forum, na którym jesteś moderatorem...
Co za różnica? To internet.
Cytat:
to szczerze gratuluję Ci inteligencji, gdyż doprowadzenie się do takiego stanu by musieć udać się na detoks jest zwykłym przejawem głupoty.
Widać żeś opiatów nigdy nie brał, tak trzymaj :d
kolejny temat obok dub step'ów - pijesz alkohol (nie mówię tu o codzienności, rutynie czy nałogu, okazyjnie też się liczy) w ilościach które nie pozwalają ci chodzić, mówić i chętnie łamiesz nosy ludziom i sobie - fantastycznie. Wolę się spalić niż odpierdalać. Co to za frajda z imprezy której się nie pamięta. Fakt, bakanie robi dziury na bani, ale jeżeli często używasz mózgu albo jesteś łeb to nie przeszkadza. Oczywiście nie mówimy tu o nadużywaniu bo to tak samo jak alkoholizm jest niedopuszczalne.
Koleś podał tytuł w pierwszych postach. Oczywiście Kadzel jako ostoja debilizmu chciał się pochwalić wiedzą i wpisał tytuł znów. Jak się ockniesz ziomek i zaczniesz ogarniać wtedy zacznij posty pisać
nie wierzę ale zgadzam się z BongMan co do niebieskiego. Mówisz że ćpałeś. Ganja przy ciężkich dragach to jak zapałka a miotacz płomieni. Wszystko jest dla ludzi ale trzeba znać umiar Ćpunki;)
Koleś podał tytuł w pierwszych postach. Oczywiście Kadzel jako ostoja debilizmu chciał się pochwalić wiedzą i wpisał tytuł znów. Jak się ockniesz ziomek i zaczniesz ogarniać wtedy zacznij posty pisać
nie wierzę ale zgadzam się z BongMan co do niebieskiego. Mówisz że ćpałeś. Ganja przy ciężkich dragach to jak zapałka a miotacz płomieni. Wszystko jest dla ludzi ale trzeba znać umiar Ćpunki;)
Niech jebane pijaczyny wracają do picia piwa, później będą chlali denaturat na pkp.
Niеbieski napisał/a:
Kto niby to powiedział?
Nikt, lecz sam wspominałeś kilka postów wyżej o detoksie.
Niеbieski napisał/a:
Nikomu tylko nie przyjdzie do głowy, że mogłem zażywać narkotyki i jestem po detoksie, od kilku lat nie biorę i świetnie wiem co to znaczy ćpać. Bo tak prościej.
Wynikałoby z tego, że dajesz nam do zrozumienia, iż brałeś i jesteś po detoksie, jeżeli to kłamstwo, to nie wiem w jakim celu napisane, gdyż wprowadzasz nim tylko niepotrzebnie w błąd ludzi. Fakt, napisałeś 'mogłem', ale w takim kontekście zdania, że sam osobiście uznałem tą 'wypowiedź' za wielce prawdopodobną.
Genialne rozumowanie, a więc Piłeś wóde jesteś alkoholikiem!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów