📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
25 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To Gdynia (osada rybacka)
Raz, że chuj, bo nasmrodził komuś, kto mógł tego nie chcieć. Dwa, że na mokrym to nawet rowerem spale gumę. Trzy, że jak to ma 700 koni to ja mam trzecie jądro
Takie doświadczenia naocznie tylko na sadolu bo wiekszosc z was "pali gume" troche w inny sposob, naplety
Fajnie, trochę rozrywki od czasu do czasu nie zawadzi, zawsze jakaś atrakcja. Przynajmniej dopóki jest jeden, a nie 20
Ale po co on to zrobił? A dlaczego psy się liżą po jajach? BO MOGĄ
Ale po co on to zrobił? A dlaczego psy się liżą po jajach? BO MOGĄ
Tak z czystej ciekawości. To podchodzi pod jakiś paragraf?
Czy w takiej sytuacji policja mogłaby za coś mandat jebnąć?
Czy w takiej sytuacji policja mogłaby za coś mandat jebnąć?
SiusiakAngela napisał/a:
Raz, że chuj, bo nasmrodził komuś, kto mógł tego nie chcieć. Dwa, że na mokrym to nawet rowerem spale gumę. Trzy, że jak to ma 700 koni to ja mam trzecie jądro
Na jakiej podstawie sądzisz, że nie ma 700 koni? No chyba, że jesteś sadolowym ekspertem od wszystkiego, ja na przykład nie potrafię ocenić mocy na podstawie filmu na YT.
Co za śledź!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów