Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 25 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
minikamil 2016-12-06, 23:26 5
Gdynia to nie Gdańsk ziomu$
Zgłoś
kubasz 2016-12-06, 23:31
kurwa debil
Zgłoś
marfra1992 2016-12-06, 23:41 3
To Gdynia (osada rybacka)
Zgłoś
XyloAG 2016-12-06, 23:54
To Gdynia
Zgłoś
zx6 2016-12-07, 0:01 2
krzycho, kadetem tera!
Zgłoś
vass 2016-12-07, 1:22 1
marfra1992 napisał/a:

To Gdynia (osada rybacka)

Dobrze, że nie wioska krzyżacka za Sopotem
Zgłoś
SiusiakAngela 2016-12-07, 1:52
Raz, że chuj, bo nasmrodził komuś, kto mógł tego nie chcieć. Dwa, że na mokrym to nawet rowerem spale gumę. Trzy, że jak to ma 700 koni to ja mam trzecie jądro
Zgłoś
remzs 2016-12-07, 1:59
Takie doświadczenia naocznie tylko na sadolu bo wiekszosc z was "pali gume" troche w inny sposob, naplety
Zgłoś
HrabiaCzarneWiadro 2016-12-07, 2:26
Fajnie, trochę rozrywki od czasu do czasu nie zawadzi, zawsze jakaś atrakcja. Przynajmniej dopóki jest jeden, a nie 20

Ale po co on to zrobił? A dlaczego psy się liżą po jajach? BO MOGĄ
Zgłoś
avalanch 2016-12-07, 3:56
Jak na 700 kucy to strasznie coś to słabe jest
Zgłoś
Cysiek 2016-12-07, 4:13
Dubel w ciągu 20 minut na głównej. Nieźle.
Zgłoś
~Velture 2016-12-07, 5:02
Tak z czystej ciekawości. To podchodzi pod jakiś paragraf?
Czy w takiej sytuacji policja mogłaby za coś mandat jebnąć?
Zgłoś
zonk 2016-12-07, 6:32
Ciekawe jak tam klocki hamulcowe z tyłu.
Zgłoś
Dreamer 2016-12-07, 6:52 3
SiusiakAngela napisał/a:

Raz, że chuj, bo nasmrodził komuś, kto mógł tego nie chcieć. Dwa, że na mokrym to nawet rowerem spale gumę. Trzy, że jak to ma 700 koni to ja mam trzecie jądro

Na jakiej podstawie sądzisz, że nie ma 700 koni? No chyba, że jesteś sadolowym ekspertem od wszystkiego, ja na przykład nie potrafię ocenić mocy na podstawie filmu na YT.
Zgłoś
czasoumilacz60 2016-12-07, 8:43
Co za śledź!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem