Spalenie flagi rosyjskiej pod ambasadą Rosji w dniu 4 czerwca 2012 roku...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
53 minuty temu
jak szybko przypierdolili i w jakiej ilości. do kradzieży by się kurwy tak nie spieszyli.
widze jak by sytuacja wygladala w Anglii. Przyjechaloby dwoch policjantow i powiedzialoby: panowie nie wyglupiajcie sie, spakujcie sie i jedzcie do domu. A tu przyjechalo 5 leszczy co nie maja nic do powiedzenia.
kretyni-prowokatorzy, potem ludzie dziwią się czemu nas nie trawią, a wszystko przez garstkę idiotów, zdychać dziady, najlepiej na Syberii...jak wam kraj nie odpowiada to wypad z kraju i zrzec się emerytury sądownie.
Tym się powinniśmy różnić od czerwonej chołoty, że nie deklarujemy otwarcie naszej niechęci do nich ...
... Natomiast na ich niechęć do nas reagujemy prawym sierpem w pysk bolszewika.
... Natomiast na ich niechęć do nas reagujemy prawym sierpem w pysk bolszewika.
@somrozen
Puknij się w ten pusty łeb i słuchaj czy coś grzechocze. Chuj z tą akcją, bo też mnie zaczynają wkurwiać te marne prowokacje do szlag wie czego, ale nie trawią nas i nie szanują przez takich jak ty, bo "a bo po co? a bo na co? a przecież rusek jest gut, niemiec też da radę" I jadą nas łaskawie w dupę wszystkie europejskie kraje z maleńką Litwą na czele, która przynajmniej nie daje sobie dmuchać w kasze. Jak tak ma wyglądać polityka naszego państwa, to ja podziękuję...
Puknij się w ten pusty łeb i słuchaj czy coś grzechocze. Chuj z tą akcją, bo też mnie zaczynają wkurwiać te marne prowokacje do szlag wie czego, ale nie trawią nas i nie szanują przez takich jak ty, bo "a bo po co? a bo na co? a przecież rusek jest gut, niemiec też da radę" I jadą nas łaskawie w dupę wszystkie europejskie kraje z maleńką Litwą na czele, która przynajmniej nie daje sobie dmuchać w kasze. Jak tak ma wyglądać polityka naszego państwa, to ja podziękuję...
Kurwa, kolesie pewnie i tak robia za granica, typ widac że ze wsi, myśli że coś zwyciezy. Koleś jasno mówi że pół roku temu spalił Polską flage i sąd odmówił wszczęcia śledztwa, wiec kolo ma wbite:D a z policja jak sie nie ma co robic to mozna walczyc... jak sie goraco zrobi to spierdola na norki i paa:*
jebniecie jesteście...
nie rozumiecie idei tego gościa
wy możecie manifestować na ulicach bo chcieli ocenzurować internet, ale tym kolesiem gardzicie. pojebany naród...
nie rozumiecie idei tego gościa
wy możecie manifestować na ulicach bo chcieli ocenzurować internet, ale tym kolesiem gardzicie. pojebany naród...
Oni kurwa wojny chcą, takich powinni od razu na pal nabijać w tym samym miejscu, w którym takie coś odpierdalają.
Słuchaj dzieciaku, za długo chodzę po tym świecie by nie wiedzieć jakimi prawami się rządzi. Jak dorośniesz i nauczysz się życia, i spojrzysz na ten materiał raz jeszcze, to zrozumiesz mój komentarz. Nie zniżę się do Twojego poziomu bo pokonasz mnie doświadczeniem. A jak Ci kraj nie odpowiada to poszukaj innego. Polacy za granicą znani są z tego, że potrafią się dostosować do każdych warunków, nawet tych dziwnych w swoim kraju, jeśli sobie z tym nie radzisz, to Twój problem.
Słuchaj dzieciaku, za długo chodzę po tym świecie by nie wiedzieć jakimi prawami się rządzi. Jak dorośniesz i nauczysz się życia, i spojrzysz na ten materiał raz jeszcze, to zrozumiesz mój komentarz. Nie zniżę się do Twojego poziomu bo pokonasz mnie doświadczeniem. A jak Ci kraj nie odpowiada to poszukaj innego. Polacy za granicą znani są z tego, że potrafią się dostosować do każdych warunków, nawet tych dziwnych w swoim kraju, jeśli sobie z tym nie radzisz, to Twój problem.
серп и молот смерть и голод
www.facebook.com/hipknowshop
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów