📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cytat:
No tak bo po trawce śmierdzi z japy hahah Nie ośmieszaj się dalej pajacu
Jak ja nie lubię ćpunów co się buldupią jak marihuanę obrażajo. Jaranie się jaraniem to szczeniactwo i pozerstwo.
I trawa śmierdzi na kilometr.
freaky napisał/a:
Też zauważyliście, że już prawie co druga laska to kurwiszon z dziarą?
Tak, i to mi się podoba.
camson napisał/a:
A i kobitka zacna
Przestań. Jakaś tapeciara, która bez tony tapety wygląda pewnie jak predator
qhash napisał/a:
po pazurach widać, że to zwykła tępa suka
Pokaż swoje upierdolone, będące objawem geniuszu
skin88 napisał/a:
Jebać ćpuństwo
A po co dzielić? W ogóle jebać wszystkich, którzy jarają, wciągają, wbijają, połykają, piją alkohol, kawę, palą papierosy.
dennissliwa napisał/a:
No tak bo po trawce śmierdzi z japy hahah Nie ośmieszaj się dalej pajacu
Tak śmierdzi.
Więcej plastiku na japie niż w okularach.
Po paleniu pewnie śmierdzą jak lufa od bonga
Po paleniu pewnie śmierdzą jak lufa od bonga
mygyry napisał/a:
Nie lubię jak lasce wali z japy jak z popielniczki
To czasami się umyj zanim zacznie ci ciągnąć i później całować.
Genialne do chowania półki przed nadgorliwymi policjantami . Do jarania raczej słabo, to musi jebać na kilometr.
Niestety co racja to racja, zioło kurwi z daleka jak cap, dlatego patent może i fajny ale nosić na nosie takie śmierdzielstwo to przegięcie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów