Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bardzo delikatnie je żydzi potraktowali, wyraźnie żeby przegonić, a nie ukarać. Gdyby weszły na teren meczetu w czasie Ramadanu to wyleciałyby stamtąd na kopach po wcześniejszym obiciu.
Co nie zmienia faktu, że zachowują się jak bydło, że nie wspomnę o wycieczkach do Auschwitz.
Co nie zmienia faktu, że zachowują się jak bydło, że nie wspomnę o wycieczkach do Auschwitz.
To prawda, naród wybrany przez Jahwe często zachowuje się u siebie i za granicą jak bydło, zresztą podobnie jak pewien naród wybrany przez Matkę Boską.
Bardzo delikatnie je żydzi potraktowali, wyraźnie żeby przegonić, a nie ukarać. Gdyby weszły na teren meczetu w czasie Ramadanu to wyleciałyby stamtąd na kopach po wcześniejszym obiciu.
Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem… stwierdzam jedno, wszystkie kłótnie, konflikty, wojny są przez religie. Świat byłby o wiele lepszy, bez tej jebanej ciemnoty i zacofania.
Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem… stwierdzam jedno, wszystkie kłótnie, konflikty, wojny są przez religie. Świat byłby o wiele lepszy, bez tej jebanej ciemnoty i zacofania.
Największe ludobójstwa przypisuje się głównie ateistom. Do religii trzeba dorzucić wypaczone ideologie które szukają sobie wrogów i mają gdzieś życie ludzkie.
Bo poza świętami żydowskimi można Zwiedzać teren Świątyni Jerozlimskiej, łącznie ze Ścianą Płaczu.
W czasie świat tego nie można robić i o tym spokojnie Żydzi mówią turystom. Większość turystów potrafi to uszanować, ale jak widać dwie głupie baby nie.
I to usprawiedliwia żeby pluć na drugiego człowieka? Bić go i kopać? Wyzywać? Ludzie którzy na codzień podnoszą jak ich przodkowie byli opluwani i poniżani robią dokładnie to samo. Faryzeusze.
Jedni i drudzy siebie warci. Pierdolone religie i pierdoleni bogowie. Niewidzialne stwory
Czy ty jesteś popierdolony? Delikatnie to się mówi i wyprasza, każdy normalny na umyśle człowiek, wywalił by wychowawczego gówniakowi, ale to są żydy, powiesz coś to antysemita.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów