18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (11) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
robak44 2010-06-30, 16:29 1
Wiecie że bronek ma na drugie Maria:)
To większa siara niż być kaczorem
Zgłoś
dwakilo 2010-06-30, 16:51 6
up@ no nie wiem czy chciałbyś żeby mama Tobie i bratu bliźniakowi przed wyjściem na podwórko przywiązywała na szyi kawałek kiełbasy, żeby chociaż psy się chciały z Wami bawić... Już bym wolał mieć na imię Maria niż z bratem bliźniakiem na boisku do tenisa grać w siatkówkęl
Zgłoś
DwaiD 2010-06-30, 19:39 2
dwakilo napisał/a:

up@ no nie wiem czy chciałbyś żeby mama Tobie i bratu bliźniakowi przed wyjściem na podwórko przywiązywała na szyi kawałek kiełbasy, żeby chociaż psy się chciały z Wami bawić... Już bym wolał mieć na imię Maria niż z bratem bliźniakiem na boisku do tenisa grać w siatkówkęl

Mam Ci przypomnieć Twoje szambo na końcu ogródka, które służy Ci za basen? No tak, te w którym matka Cie uczyła nurkować. Nie? to ryj.
Zgłoś
meatball 2010-06-30, 20:09 1
@DwOOruch - nie wiem jak Ty, ale ja na wybory idę głosować na człowieka, nie na partię. Jeżeli jesteś taki oblatany w polityce, to pragnę Ci wyjaśnić. Jeżeli wygra B. Komorowski to prezydentem będzie B. Komorowski, a nie PO. Analogicznie do PIS.
Zgłoś
d................a 2010-06-30, 21:01 1
@meatball
na jakim ty swiecie zyjesz
Zgłoś
t................j 2010-06-30, 22:01 3
Nie wiem jak dla was, ale IMO riposta Palikota
- A to w dupę se pan wsadź
- To już do Jarosława Kaczyńskiego
ewidentnie odwołuje się do plotek na temat orientacji pana prezesa.
Zgłoś
s................i 2010-06-30, 23:38 1
@up... ale aluzja nie została wyłapana przez większość jak widać. Jeżeli Bronek nie wygra, to będziemy mieli zniewieściałego prezydenta, być może zoofila, który przez całe swoje życie nie potrafił dogadać się z ani jedna dupą przez dłuższy czas. Z kotem to co innego.
Zgłoś
vifgmauerhgm 2010-07-01, 0:17 1
tylko PO!!
Zgłoś
dwakilo 2010-07-01, 1:49 1
DwaiD napisał/a:

Mam Ci przypomnieć Twoje szambo na końcu ogródka, które służy Ci za basen? No tak, te w którym matka Cie uczyła nurkować. Nie? to ryj.

Nie wiem o czym mówisz PiSiorze ale powiem ci, że nie wazne kto wygra wybory. Jeśli Komorowski to OK, jeśli Duckczyński to też ok, bo partia PiS Maryja przestanie istnieć. Pozdrawiam Polske B.
Zgłoś
suchy777 2010-07-01, 9:04 2
Palikot to jeden z najbardziej inteligentnych polityków moim zdaniem, facet ma kulturę, łeb do biznesu(polmos), nie bierze nic za to że jest posłem (w porównaniu co do niektórych którzy przynosili lewe zwolnienia lekarskie żeby zwrócić im 300 zł dniówki).
Co do samego filmiku, też uważam że tu mu chodziło o orientacje seksualną Jarka. Może w końcu czas by wyjść z cienia, pokazać klasę jak pewna pani premier w ostatnich dniach
Zgłoś
robak44 2010-07-01, 11:09
Uwielbiam was chłolpaki z po.
Człowiek coś powie normalnie a wy od razu atakujecie. Wszyscy mówią że pisowcy atakują ale to was słychać najgłośniej
Zgłoś
Resterwers 2010-07-01, 16:14
Czego wy się spodziewaliście po Palikocie? Z niego taki polityk jak z Majewskiego Ącki. Jeszcze nie słyszałem, żeby zaproponował jakąś ustawę, zrobił cokolwiek związanego z pracą polityka, a nie tylko Kaczyński to, Jarek tamto itd. Ja się dziwie PISowi, że tak długo go wytrzymują ale jak to się mówi: "Żeby rozmawiać z debilem trzeba zejść do jego poziomu" i dzięki niemu PO traci poparcie w tym moje, bo, kolejne przysłowie, "Z kim się zadajesz takim się stajesz"
Zgłoś
irish 2010-07-02, 9:24
Resterwers napisał/a:

Czego wy się spodziewaliście po Palikocie? Z niego taki polityk jak z Majewskiego Ącki. Jeszcze nie słyszałem, żeby zaproponował jakąś ustawę, zrobił cokolwiek związanego z pracą polityka, a nie tylko Kaczyński to, Jarek tamto itd. Ja się dziwie PISowi, że tak długo go wytrzymują ale jak to się mówi: "Żeby rozmawiać z debilem trzeba zejść do jego poziomu" i dzięki niemu PO traci poparcie w tym moje, bo, kolejne przysłowie, "Z kim się zadajesz takim się stajesz"

palikot działa w komisji "przyjazne państwo", ale skąd mógłbyś to wiedzieć skoro jedyne co oglądasz to mtv i vive.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem