Uzupełniając wątek myślowy : King of the nigg'ring
Uzupełniając wątek myślowy : King of the nigg'ring
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A to już Ty wiesz najlepiej. Jak i cała ta banda prymitywów gardząca ludźmi, a zakochana w zwierzątkach, glebie czy człekokształtnych. Prymityw to pojęcie opisujące relacje międzyludzkie, tak samo jak "humanitarny", pojęcie opisujące relacje ze zwierzętami to "zoofil".
No i sam widzisz. Ta odpowiedź jest na twoim standardowym poziomie, który tu prezentujesz. A streszczając ją, napisałeś 'kto kogo przeżywa, ten się tak sam nazywa' + filozofowanie na poziomie... Nie wiem. W gimnazjum może takie gadanie było śmieszne, ale też tylko ze względu na przerzucanie się słowami. A ty takie rzeczy czasem piszesz chyba na poważnie.
Czym Ty jesteś?
Nie przezywaj, na zimę zgubi poroże i zgubi oponę.
A z tym mięsem z probówek to takie gdybanie lewaków.
Nie chce tu zaśmiecać i wklejać, ale poczytaj o jednym i drugim, wiedza nie boli
Po pierwsze to na 100% zjebane lewaki pół dnia mu tą oponę na łeb zakładały.
No i pycha, kury hodowane w komórce najsmaczniejsze. A zwierzęta chce oglądać w ZOO albo na talerzu. Mam w dupie ile ich tam jest w lesie i co tam se noszą na szyi.
Tu proszę państwa mamy debila. Spójrzcie jaki głupi. W dupie ma ile jest zwierząt w lesie i co się z nimi dzieje. Widocznie nie ma pojęcia o przyrodzie, ewolucji, łańcuchu pokarmowym, jak rozprzestrzeniają się rośliny i zwierzęta i dlaczego każde, nawet to najbardziej prymitywne jest potrzebne w przyrodzie, czyli ma braki w podstawowej wiedzy. Ale ma internet, jedno z największych osiągnięć cywilizacji, w którym mógłby znaleźć potrzebną wiedzę ale zamiast tego, woli się chwalić swoją głupotą
No cóż - amerykanie.
Po pierwsze to na 100% zjebane lewaki pół dnia mu tą oponę na łeb zakładały.
Co ma lewactwo do zakladania opon na szyje dzikich zwierzat?
No i pycha, kury hodowane w komórce najsmaczniejsze.
Japierdzielę, co ty jadasz... Picca też najlepsza mrożona? I kepap z przyczepy kempingowej?
Biedaku kulinarny...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów