Pop sadol
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
Pop sadol
Where is my money Lebowski?? Where is my fuckin' money??
Garnki_za_zeta napisał/a:
@edmund
Sam się nie zesraj, ciemny katolu.
ty już się spuściłeś, pisząc to gówno, czy czekasz na odpowiedź
panie tolerancja
lucilla napisał/a:
@upy Tu nie trzeba być oswieconym, wystarczy odrobina rozumu.
szczerze, jesteś na tyle mądry/a że wszystko wiesz,
dla mnie jest idiotą ktoś , kto udaje że WIE, wie albo rozumie
obejrzyj sadola, zobacz kim jest człowiek i się pocieszaj
że nie jesteś taki,
jesteś o poziom wyżej, ,,,,,,,,,,,,,,,,o jeden poziom ..................tylko
Seksiaczek napisał/a:
A ojciec pizda stoi i się patrzy jak pedał w sukience mu dzieciaka topi. Przynajmniej matka mniej pierdolnięta. Klecha pod ścianę.
Tak go wychowali. Ksiądz/pop będzie mógł z dzieciakiem robić co chce jeszcze przez kolejne lata, i się uda że nie ma tematu.
Spoko, i tak większość z was grzecznie jak baran w stadzie albo pobiegnie albo już pobiegła ze swoim dzieckiem ochrzcić, bo przecież tak trzeba.
Znałem takich wielkich przeciwników religii/wiary.
Ale później, jak matki na operacje szły to "Jezu pomóż, módl się za nią".
Religia/wiara to osobista sprawa każdego, na chuj się kopać po kostkach na bekowym forum
Ale później, jak matki na operacje szły to "Jezu pomóż, módl się za nią".
Religia/wiara to osobista sprawa każdego, na chuj się kopać po kostkach na bekowym forum
Seksiaczek napisał/a:
A ojciec pizda stoi i się patrzy jak pedał w sukience mu dzieciaka topi. Przynajmniej matka mniej pierdolnięta. Klecha pod ścianę.
Nie bój żaby. Sami go tam przynieśli.
ja pierdole plebs daje sobie maltretować dzieciaka w imie niewidzialnego czarodzieja... tradycje są dla idiotów kolejny tego przykład, ja już swojej powiedziałem że jak już musi chrzcić to beze mnie...
I dobrze, katolicy mają nasrane we łbach więc nic mnie tu nie dziwi.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów