Pop sadol
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Pop sadol
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Where is my money Lebowski?? Where is my fuckin' money??
Garnki_za_zeta napisał/a:
@edmund
Sam się nie zesraj, ciemny katolu.
ty już się spuściłeś, pisząc to gówno, czy czekasz na odpowiedź
panie tolerancja
lucilla napisał/a:
@upy Tu nie trzeba być oswieconym, wystarczy odrobina rozumu.
szczerze, jesteś na tyle mądry/a że wszystko wiesz,
dla mnie jest idiotą ktoś , kto udaje że WIE, wie albo rozumie
obejrzyj sadola, zobacz kim jest człowiek i się pocieszaj
że nie jesteś taki,
jesteś o poziom wyżej, ,,,,,,,,,,,,,,,,o jeden poziom ..................tylko
Seksiaczek napisał/a:
A ojciec pizda stoi i się patrzy jak pedał w sukience mu dzieciaka topi. Przynajmniej matka mniej pierdolnięta. Klecha pod ścianę.
Tak go wychowali. Ksiądz/pop będzie mógł z dzieciakiem robić co chce jeszcze przez kolejne lata, i się uda że nie ma tematu.
Spoko, i tak większość z was grzecznie jak baran w stadzie albo pobiegnie albo już pobiegła ze swoim dzieckiem ochrzcić, bo przecież tak trzeba.
Znałem takich wielkich przeciwników religii/wiary.
Ale później, jak matki na operacje szły to "Jezu pomóż, módl się za nią".
Religia/wiara to osobista sprawa każdego, na chuj się kopać po kostkach na bekowym forum
Ale później, jak matki na operacje szły to "Jezu pomóż, módl się za nią".
Religia/wiara to osobista sprawa każdego, na chuj się kopać po kostkach na bekowym forum
Seksiaczek napisał/a:
A ojciec pizda stoi i się patrzy jak pedał w sukience mu dzieciaka topi. Przynajmniej matka mniej pierdolnięta. Klecha pod ścianę.
Nie bój żaby. Sami go tam przynieśli.
ja pierdole plebs daje sobie maltretować dzieciaka w imie niewidzialnego czarodzieja... tradycje są dla idiotów kolejny tego przykład, ja już swojej powiedziałem że jak już musi chrzcić to beze mnie...
I dobrze, katolicy mają nasrane we łbach więc nic mnie tu nie dziwi.
Topi jak topi, ale majta tak że dziecko może być inwalidą. Odkąd jestem ojcem takie filmiki przestały mnie bawić.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów