Ranga miasta podniesiona, jednak w centrum nadal nie ma McDonalda
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ale zauważcie, że kiedyś w Polsce nie było takich rzeczy, nie było kamer - ludzie nie byli przyzwyczajeni do jakiś wywiadów a tym bardziej do McDonaldów... A dlaczego Polska była zawsze uważana za jedną wielką wieś ? Ja nadal tak uważam... Niby mentalność ludzi się zmieniła, nowe domy, auta, sklepy ale niektórzy nadal żyją w tych czasach.
Gościu na końcu wygląda jak Brandon Hardesty
"Wszystkie liczące się miasta,takową restaurację już posiadają" "Podniesiono rangę miasta"
-nie no normalnie boki zrywać.
Swoją drogą, nie wstyd wam być z radomia? (mała literka celowo ofc)
-nie no normalnie boki zrywać.
Swoją drogą, nie wstyd wam być z radomia? (mała literka celowo ofc)
@ defrastrator Wstyd czy nie, wstaw jakiś filmik z miasta z którego pochodzisz. to się pośmiejemy:P
@wakkon
Oczywiście, że restauracja. Tak samo jak KFC, Burger King itd. Tyle, że samoobsługowa.
Oczywiście, że restauracja. Tak samo jak KFC, Burger King itd. Tyle, że samoobsługowa.
1.2.3.4.5
No panie ceny przystępne w piątke zapłaciliśmy za jedzienie 150 tysięcy 0_o
No panie ceny przystępne w piątke zapłaciliśmy za jedzienie 150 tysięcy 0_o
Jak to wtedy wyglądało, wspomnienia za małolata ożywają. Faktycznie, wyglądało to jak restauracja, a nie zwykły fast food.
Trzeba pamiętać, że w 94 otwarcie Mac'a w każdym innym miejscu niż Wawa to był szał, pisali w gazetach lub było w TV lokalnej. Pierwsza duża sieciówka, która opanowała całą Polskę. Dzisiaj się można pośmiać, ale wtedy w szkole każdy kto już w Mac'u był mógł się bezczelnie pochwalić Do tego DAMI to do dzisiaj malutka lokalna telewizja w której pracuje kilka osób i robią coś z niczego za bardzo psie pieniądze, taką mają pasję więc szacun!
Fajnie się wspomina tamte czasy kiedy człowiek cieszył się z każdej pierdoły, 1:06 Koszulka STARTER, też taką żem miał.
Pamiętam jak miałem 7 lat i po raz pierwszy rodzinka pojechała do Mc Donalda, w stronę wrocka na bielanach a tam po za makiem nic, absolutnie pustynia, jedna droga i nic więcej, teraz jak przejeżdżam przez Bielany to kurwa istne zoo i wszystko nasrane zachodnimi marketami ani skrawka zielonego terenu. Ciekawi mnie dziadzio na końcu, 150 zł za 5 osób ? Chyba każdy wziął zestaw powiększony plus bajera aha no i jeszcze happy meal. ^^
P.S.
KFC lepszy
P.S.
KFC lepszy
'Wszystko drogie teraz jest' - ciekawe co by teraz powiedział
Tak się składa że jestem z radomia, ale zawsze mam ubaw z tego jak moich rówieśników ( również tych na internecie ) wręcz ROZPIERA DUMA że są z radomia, niemal się spuszczają nad tym że urodzili się w radomiu. Miasto jak miasto, są gorsze i lepsze.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów