📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Pener666 napisał/a:
napisał randomgimbusek
Napisał nie-gimbusek, używając ulubionego zagrania takowych, czyli "chyba ty" ;>
Takeda napisał/a:
Napisał nie-gimbusek, używając ulubionego zagrania takowych, czyli "chyba ty" ;>
chyba ty
nie ma sensu kłócić się. najgorszy jest angel, kozaczy, a gdyby nie był modem to napisałbym wprost, to co większość z nas o nim sądzi
Cytat:
nie ma sensu kłócić się. najgorszy jest angel, kozaczy, a gdyby nie był modem to napisałbym wprost, to co większość z nas o nim sądzi
masz sadistic.pl/najbardziej-zjebany-mod-twoim-zdaniem-to-vt49671.htm zagłosuj sobie może ci ulży.
A jak masz coś do mnie to napisz PW a nie wyżalaj się na forum.
Rozwścieczyliście się Panowie, a ja wam powiem że całkiem dobry kawałek mamy zmiksowany. Podepchnę to kumplowi. Jak dobrze pójdzie to za niedługo będziemy mieli nagranie z tłumem bawiącym się na imprezie przy tym kawałku.
Nie ma to jak publiczna obraza...
Czy na prawdę nie ma już prawdziwych wartości ?!
Czy na prawdę nie ma już prawdziwych wartości ?!
Skończcie kurwa z tym najeżdżaniem na siebie bo aż się rzygać chce, a później pierdolicie że Sadistic to strona dla gombusów, hejterów i ogółem rzecz biorąc schodzi na psy.
Co do filmiku:
1. Tusk mnie wkurwia, ale nic na to do następnych wyborów nie poradzę (PO=PIS=jedno wielkie gówno)
2. Afera z krzyżem też mnie wkurwiała
3. Moher-mafia i obrońcy krzyża tym bardziej
4. Filmik nawet fajny, a koleś jak chce śpiewać to niech se śpiewa.
Powiedziałem co myśle, teraz możecie mi cisnąć.
Macie problem to przeczytajcie podpis.
Co do filmiku:
1. Tusk mnie wkurwia, ale nic na to do następnych wyborów nie poradzę (PO=PIS=jedno wielkie gówno)
2. Afera z krzyżem też mnie wkurwiała
3. Moher-mafia i obrońcy krzyża tym bardziej
4. Filmik nawet fajny, a koleś jak chce śpiewać to niech se śpiewa.
Powiedziałem co myśle, teraz możecie mi cisnąć.
Macie problem to przeczytajcie podpis.
Wole obrońców krzyża, niż pedałów,najebanej młodzieży, lewaków i innej, zgnilizny która była jemu przeciwna.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów