📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
fejzez napisał/a:
dużo to pieniędzy jakby to przeliczyć na polski z 3 zdjęcia ?
aaaa gdzieś tak na oranżadę będzie....
fejzez napisał/a:
dużo to pieniędzy jakby to przeliczyć na polski z 3 zdjęcia ?
Pliki wyglądają na 100 tys. jest ich 11, obecny kurs walut wskazuje że 1 juan = 0,5018397 złotego polskiego, więc jest tam jakieś 550tys zł.
preddy napisał/a:
Niezły chiński mafiozo... Jeżeli gościa namierzą w dobrym przypadku dostanie dożywocie. Jak będzie miał pecha to pod murek i BOOM HEADSHOT
Hahaha pierdolisz głupoty za zdjęcia w autach, z piniądzami i bicie mięsa (bo tyle znaczy tam chinol jak się ma kase) to kurwa co najwyżej może chodnik raz zamieść przed domem.
to Kim Dzong Un za czasow jak studiowal na zachodzie, wpadl do ojca na wakacje z kumplami z uczelni, troche chudszy bo lubial przycpac za tamtych czasow
Myślałem, że daty i czas na zdjęciu pokazuje tylko zwykły aparat, a nie telefon komórkowy.
podziwiam tego kto to wrzucił do sieci
Kurwa... Może to dziwne, ale mam go za gościa który co najwyżej może mi do lachy podskoczyć żeby ją opierdolić
Taka banda krasnali, które spierdoliły z niemieckiego ogrodu wśród Alp...
Kurwa... Jakoś nie mam szacunku do takiej żółtej małpiatki... W moim wyobrażeniu to mały żółty krasnal/konus, który spierdolił z germańskiego ogrodu w alpach i może mi pęto opierdolić z tą swoją zgrają szwaczy sadistic.pl/images/smiles/smi1.png
Taka banda krasnali, które spierdoliły z niemieckiego ogrodu wśród Alp...
Kurwa... Jakoś nie mam szacunku do takiej żółtej małpiatki... W moim wyobrażeniu to mały żółty krasnal/konus, który spierdolił z germańskiego ogrodu w alpach i może mi pęto opierdolić z tą swoją zgrają szwaczy sadistic.pl/images/smiles/smi1.png
ty tam wyżej a w realu byś go zobaczył to byś nawalił w gacie taką kupę że byś musiał je przewracać na drugą stronę... a jeszcze jak byś był u nich to byś prosił żeby mu umyć bete6.. a tak swoją drogą fajne autko:D
@up przestań ty pierdolić, nie mierz wszystkich swoją miarą.
-----
koleś to maksymalny burak i śmieć. mam nadzieję że go w pierdlu porządnie wygrzmocą w kakao
-----
koleś to maksymalny burak i śmieć. mam nadzieję że go w pierdlu porządnie wygrzmocą w kakao
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów