📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jakby tak zaczął strzelać Desertem to by mu nadgarstek na drugą stronę wywinęło.
"Oj jelonka debil zastrzelił! Mam traumę po filmie Bambi! Powinno się tego sadystę tak samo zastrzelić!"
Po pierwsze co niektóre pizdencjusze nie rozumieją że strona nazywa się sadistic, a nie kwejk albo jeja.
Po drugie jak tak żal jelonka, to skończ żreć parówki, burgery i kebaby.
Po pierwsze co niektóre pizdencjusze nie rozumieją że strona nazywa się sadistic, a nie kwejk albo jeja.
Po drugie jak tak żal jelonka, to skończ żreć parówki, burgery i kebaby.
MaszAyahuaskę napisał/a:
Jak na moje oko, gość ma w ręce Desert Eagle .357... Z tego można powalić nosorożca jednym strzałem...
to masz strasznie chujowe oko. Nie wygląda jak DE, nie brzmi jak DE ani nie urywa mu łap przy każdym strzale.
Co do tematu.
Typowy burak, który nie powinien mieć broni. Fajnie jakby u nas zalegalizowali, ale tak się nie stanie bo u nas też jest pełno takich buraków i pseudo kozaczków.
Debile rechoczą, że podobny im debil może bez wiekszych przeszkód wejść do sklepu i kupić broń...
No i żeby sobie teraz złamał zęba jedząc stek z jelonka na własnej niepotrzebnie wystrzelonej kuli.
O ile zwierzę było poważnie ranne, to plus że się nie męczyło. Ale jeżeli tylko Jelonek uderzył w jego wóz, i śmiało mógł pobiec dalej, to gościu jest jebanym psychopatą. Co będzie następne? Dziecko sąsiadów, jak będzie przejeżdżać na rowerku obok jego ciężarówki?? Takich ludzi powinno się izolować od społeczeństwa dla dobra normalnych ludzi.
MaszAyahuaskę napisał/a:
Jak na moje oko, gość ma w ręce Desert Eagle .357... Z tego można powalić nosorożca jednym strzałem...
To jest glock
Ostatnio stałem autem na światłach, i jakis cygan zaczął mi myć szybe, miałem ochote zrobić to samo
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów