📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ciapaty idiota.
Podobno raz na 100 przypadków broń sama wypala....
smc napisał/a:
To ten nasz generał, co dziś podał się do dymisji?
Jeden z dwòch od pluszowych kajdanek.
Pechowo bo prosto w głowę dostała
enerpeka napisał/a:
To jakiś brat grenadiera Szymczyka?
Jak widać każde państwo ma swojego Szymczyka, ale nie każdy Szymczyk ma granatnik.
to nie jest wcale głupie, i nawet mośki nie rozumiecie co się stało na tym video. On chciał ją odjebać, ale w ten sposób pójdzie siedzieć za nieumyślne spowodowanie śmierci a nie zabójstwo. To ogromna różnica jest.
1234dupa napisał/a:
Pewnie miał zły dzien
Na szczęście ma już lepszy, nic tak nie poprawia jak dobry dzień na strzelnicy
na strzelnicy siedzi przy herbatce, obrócony tyłem do tarczy i tak ma najwyższe noty
martils napisał/a:
Dobry jest ! - strzał z biodra i celny !
Wychowany na amerykańskich filmach, a nie tym gównie z Bollywood
A gdyby tak ta pani dostała z granatnika?
RobsoN napisał/a:
jakiś zjeb w mundurze przez swoją głupotę odjebał komuś żonę i matkę… no śmieszne w chuj.
sądząc po kraju ten policjant wyświadczył jej przysługę, a on żon ma jeszcze kilka więc nawet nie odczuje
AndrzejDuuupa napisał/a:
No właśnie hehe
Jak widać gimbaza na sadolu dominuje. A odrobiłeś lekcje odrobiłeś ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów