📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:50
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:58
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czasami wyjdzie lepiej, czasami gorzej, akurat wyszło gorzej niż gorzej
Następnym razem będzie pamiętał o nogach
Ładny dźwięk pierdolnięcia schabem o glebę
Ładny dźwięk pierdolnięcia schabem o glebę
Się śmiejecie z chłopaka, a nikt z was nie potrafi whellie.
Szacun dla małolata, że coś zaryzykował i się nie poddaje.
Zajdzie w życiu dalej, niż wy.
Szacun dla małolata, że coś zaryzykował i się nie poddaje.
Zajdzie w życiu dalej, niż wy.
Show must go on, brawa dla reportera. Gruby niech jeździ to schudnie.
Extermis napisał/a:
Bo przerzutki były złe i koła, koła.... Też były złe
Nie, po prostu był zapasiony jak skurwysyn
Szacunek, że trenuje jazdę na jednym kole zamiast zdobywać level w gierce w TV albo telefonie.
test smalcu w jakim sensie? smakowym?
Nikt mu całej kostki wpierdalać nie kazał, to znaczy że chyba smakował
Nikt mu całej kostki wpierdalać nie kazał, to znaczy że chyba smakował
Chwała dla chłopaków ze bawią się jak normalne dzieciaki. Nie wiem tylko co ten materiał tu robi.
Antoni79 napisał/a:
Masa wrogiem przyspieszenia.
Prawo powszechnego ciążenia.
Przyśpieszenie grawitacyjne kuli ziemskiej jest takie samo dla wszystkich obiektów które się na niej znajdują. Nie zależy ono od masy obiektu przyciąganego lecz od gęstości i oporu powietrza, kształtu obiektu przyciąganego, masy samej planety która generuje zjawisko grawitacji. Czyli grubas nie ważne czy waży 100kg czy 200kg - i tak będzie ostatecznie spadał z taką samą prędkością i to czy spadnie szybciej, czy wolniej na ziemie zależy od chociażby ułożenia jego ciała.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów