📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
46 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
a na youtubie pewnie filmik podpisany przez fanatyka po "tusk masakruje lewaka". żenada.
Prosty, tępy, złodziej, kretyn, rudy i można by tak bez końca wymieniać.
Zarabiam pieniądze, płacę podatki jakoś sobie żyję...
Pozdrawiam tych co piszą "złodziej, ryży itp." i zastanówcie się czy warto na to Wasz marnować czas i energię.
Zarabiam pieniądze, płacę podatki jakoś sobie żyję...
Pozdrawiam tych co piszą "złodziej, ryży itp." i zastanówcie się czy warto na to Wasz marnować czas i energię.
Skromniś jebany.
zyjemy w panstwie komunistycznym , jeszcze wiele lat minie zanim cos sie zmieni;)
Ale co sie dziwic jak pol wieku bylismy odizolowani od innych krajow.
Ale co sie dziwic jak pol wieku bylismy odizolowani od innych krajow.
Nawet takiej k... trzeba czasem przyznać rację. Kim by tam wszyscy nie byli, ile by razem nie nakradli to ta minimalna kultura osobista wymaga, żeby nie wpierdalać się drugiemu w zdanie
Szkoda, że sie jeszcze nie rozpłakał ryży huj!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów