Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
Był na swoim pasie to mógł !!!! więc nie szukaj zbędnej teorii pajacu. Tamten mu zajechał i tyle
Owszem mógł, ale to nie zmienia faktu, że zachował się jak zwykła kurwa przyśpieszając w momencie gdy Mieczysław zaczął już zjeżdżać na jego pas. Po gadce i wyglądzie widać, że jest zwykłym wieśniakiem, który nie mógł zdzierżyć, że ktoś będzie jechać przed nim.
...i mnie się tak wydaje, gdyby przyhamował nie było by sprawy...możliwe że wystarczyło by zdjęcie nogi z gazu...
a ty masz prawko ?? jak tak to dostałeś je na pocieszenie w teleturnieju dla ułomnych,. Kurwa człowieku od kiedy na lewym pasie się hamuje, gościu mu się wpierdala bez migacza i z włączonym hamulcem .
"...w strone Kościana, kierowca BMW...yyyyy, Mercedesa ucieka, jade za nim..."
Stasiek to typowy sadol, ktoś coś odjebie to już w głowie że BMW
ciekawe cwaniaku jak ty byś się jąkał w takiej sytuacji ??
a ty masz prawko ?? jak tak to dostałeś je na pocieszenie w teleturnieju dla ułomnych,. Kurwa człowieku od kiedy na lewym pasie się hamuje, gościu mu się wpierdala bez migacza i z włączonym hamulcem .
ciekawe cwaniaku jak ty byś się jąkał w takiej sytuacji ??
Jak napisałem, wystarczyło odpuścić i nie było by całej sprawy..."trzeba głupiemu ustapic"...tak robią ci co mają trochę oleju w głowie...
Gosciu ma kamerke, a goni za typem bo mu ucieknie? Blachy są na filmiku, co tu kogo gonić?
a jak blachy są trefne ?? zapamietaj nie wszystko co jest na kamerce może być uwzględnione przez policje.
Jak napisałem, wystarczyło odpuścić i nie było by całej sprawy..."trzeba głupiemu ustapic"...tak robią ci co mają trochę oleju w głowie...
Ale po co ustępować i co może mu jeszcze dać nagrodę/medal ?? Własnie NIEEEEEE takich trzeba tępić, ma swój pas to niech sie go trzyma i tyle, a jak będzie mieć możliwość nie zagrażająca życiu czy zdrowiu lub nie spowoduje to uszkodzenia samochodu itd to wtedy niech sobie zmienia pas. Tak ten tir nagle się pojawił i pozwoliło mu na taki manewr na drodze heheh
Dobre masz wrażenie. Dwóch debili jednym słowem.
Według mnie to kierowca mercedesa w chwili zmiany pasa lekko zwolnił i stąd wrażenie że pan Stasiu przyspieszył.
Koleś dzwoni zdaje relacje i później czeka aż go jakiś matoł nieudolnie połączy z policją przed którą Pan Stasio znowu będzie musiał zdawać relacje.
Debilizm 1 klasa.
Jak łapiesz złodzieja to też nie możesz przebiegać przez jezdnie w niedozwolonym?
Tzw. zatrzymanie obywatelskie dotyczy tylko przestępstw - nie zwykłych drogowych wykroczeń. Nagrywający chyba nawet nie dostał się do Straży Wiejskiej.
Był na swoim pasie to mógł !!!! więc nie szukaj zbędnej teorii pajacu. Tamten mu zajechał i tyle
Jakieś nowe przepisy wprowadzasz? A znasz w ogóle art. 24:
6. Kierującemu pojazdem wyprzedzanym zabrania się w czasie wyprzedzania i bezpośrednio po nim zwiększania prędkości
Według mnie to kierowca mercedesa w chwili zmiany pasa lekko zwolnił i stąd wrażenie że pan Stasiu przyspieszył.
Niestety kolego, ale chwilę przed uderzeniem wyraźnie słychać jak silnik samochodu wieśniaka Stanisława wchodzi na obroty więc ten idiota przyśpiesza żeby celowo walnąć w mercedesa. Jak znam takich wieśniaków, to pewnie miał zarysowany błotnik i przyczaił okazje do darmowej naprawy. Według mnie kierowca mercedesa jechał prawidłowo bez problemu by się zmieścił tylko nie wziął pod uwagę, że obok jedzie wieśniak Stanisław, który pewnie właśnie był coś zajebać na bazarze i jeszcze trafiła się okazja samochód wyklepać za darmo.
trzeba głupiemu ustapic
Najbardziej pierdolnięte powiedzonko wszechczasów.
Tzw. zatrzymanie obywatelskie dotyczy tylko przestępstw - nie zwykłych drogowych wykroczeń. Nagrywający chyba nawet nie dostał się do Straży Wiejskiej.
Jazda pod wpływem to przestępstwo. Gość zagraża życiu i zdrowiu ludzi, był sprawcą kolizji i spierdala. Sam "pościg" nie był próbą zatrzymania, kierowca dzwonił od razu na policję.
Jakieś nowe przepisy wprowadzasz? A znasz w ogóle art. 24:
6. Kierującemu pojazdem wyprzedzanym zabrania się w czasie wyprzedzania i bezpośrednio po nim zwiększania prędkości
To nie było wyprzedzanie tylko zajechanie drogi.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów