Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pie-sse 2024-09-22, 15:40 1
psyhepl napisał/a:

Ja opierdalam łososia biedaku!

Chyba parowe i to koledze
Zgłoś
wojtekpwse 2024-09-22, 15:44 4
I co z tego, że idiota sobie depcze kurczaki. Prawdziwy syf i tak dopiero zostanie wtłoczony w późniejszym procesie. Zerknijcie sobie jaki skład mają te życiodajne kule mocy w kebabach( pierwsza lepsza hurtownia online). Przy dobrych lotach 20% to dodatki, reszta to kurczak. Już pomijając fakt jak te kurczaki są hodowane. Dziwne, że przy tak szybkim podejrzanym wzroście nie świecą jeszcze w ciemnosci.
Zgłoś
jazeck 2024-09-22, 15:49
Wyciska, to co wcześniej zostało wstrzyknięte. Dla mnie na +
Zgłoś
elim 2024-09-22, 15:56 1
Koleś musi być jakiś upośledzony że wrzuca do netu filmik żeby się pochwalić swoim "osiągnięciem" przez który beknie, najlepiej takich od razu deportować i niech sobie jedzie do Donbasu, tam tacy bardzo się przydadzą do odpierania ataków kacapów.
Zgłoś
Bul_od_bytu 2024-09-22, 16:00 3
Ukraińskie onuce i drobiowa padlina? Jak tylko czarny_pan wróci ze zmywaka to nam dzikusom poda przepis na te pyszności
Zgłoś
BazantSzary 2024-09-22, 16:44 2
Czarek38 napisał/a:

Tytuł do zmiany. Jaki kurwa Pan? Ścierwo ha tfu!

Dokładnie, u nich nie ma panów ani pań, do siebie mówią tylko na "ty" i "on"
Zgłoś
argen64 2024-09-22, 17:20
Za ryj i na front . kropka.
Zgłoś
Bonkojad 2024-09-22, 18:04
Oni wszystko na odpierd.. robią. Pracowałem z nimi przy Pakowaniu, i rozładunku. To widziałem jak rzucają paczkami.
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2024-09-22, 18:08 2
baronturbina napisał/a:

Widziałeś jak się łososie hoduje i czym je faszeruje? Chyba że „ja opierdalam łososia” to jakiś homoseksualny slang z podlaskiej meliny.

Literówkę jebnął... O łosia chodziło.....
Zgłoś
damian15snk 2024-09-22, 18:10
psyhepl napisał/a:

Ja opierdalam łososia biedaku!

Niedorajdy, tylko dziczyzna
Zgłoś
Piecu88 2024-09-22, 18:12 2
Dżepetto napisał/a:

Kurczaki to jedzenie dla biednych ludzi. Ja tam sobie zajadam wołowinke.

Zapomniałeś o pewnych szczegółach

[ Dodano: 2024-09-22, 18:13 ]
baronturbina napisał/a:

Widziałeś jak się łososie hoduje i czym je faszeruje? Chyba że „ja opierdalam łososia” to jakiś homoseksualny slang z podlaskiej meliny.

Wiesz że są łososie dzikie lub pacyficzne które nie są hodowlane?
Zgłoś
duszekklebuszek 2024-09-22, 18:38 2
Wołowinka, łososie , kurczak dla biedaków.. a przychodzi co do czego to Pasztet firmowy z pomidorami wpierdalają 😅😂
Zgłoś
baronturbina 2024-09-22, 18:43
Piecu88 napisał/a:

Zapomniałeś o pewnych szczegółach
Wiesz że są łososie dzikie lub pacyficzne które nie są hodowlane?

Naprawdę ci współczuję.
Zgłoś
420710247365 2024-09-22, 18:46 5
Łosoś to najgorsze gówno. Sypią im do żarcia paszę z przemielonych zmiksowanych ryb złapanych gdzieś pod Afryką z konserwantami, antybiotykami, hormonami, barwnikami, domieszanym własnym gównem łososi i huj wie czym jeszcze, wszy morskie je żywcem wpierdalają a biedne łososie mogą tylko pływać w kółko bo żyją stłoczone jak świnie w chlewie tyle że w klatkach zanurzonych w wodzie. Ha tfu.
Przerobownie kurczaków to też hujnia. Wszystko jedno czy to było w pudle czy na podłodze, to i tak to samo skażone brudne chemiczne gówno przerzucane z kąta w kąt przez tanich roboli a wy to potem wpierdalacie bo jest tanie.
Zgłoś
Piecu88 2024-09-22, 18:53 1
baronturbina napisał/a:

Naprawdę ci współczuję.

To że żarłeś tylko hodowlane to nie oznacza że nie ma łososia z odłowów na pełnej wodzie.
abramczyk.pl/dziki-losos-rzadzi/
vitapedia.pl/losos-dziki-czy-hodowlany
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem