Dla sadoli na obiad. Smacznego.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Dla sadoli na obiad. Smacznego.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I co z tego, że idiota sobie depcze kurczaki. Prawdziwy syf i tak dopiero zostanie wtłoczony w późniejszym procesie. Zerknijcie sobie jaki skład mają te życiodajne kule mocy w kebabach( pierwsza lepsza hurtownia online). Przy dobrych lotach 20% to dodatki, reszta to kurczak. Już pomijając fakt jak te kurczaki są hodowane. Dziwne, że przy tak szybkim podejrzanym wzroście nie świecą jeszcze w ciemnosci.
Koleś musi być jakiś upośledzony że wrzuca do netu filmik żeby się pochwalić swoim "osiągnięciem" przez który beknie, najlepiej takich od razu deportować i niech sobie jedzie do Donbasu, tam tacy bardzo się przydadzą do odpierania ataków kacapów.
Ukraińskie onuce i drobiowa padlina? Jak tylko czarny_pan wróci ze zmywaka to nam dzikusom poda przepis na te pyszności
Czarek38 napisał/a:
Tytuł do zmiany. Jaki kurwa Pan? Ścierwo ha tfu!
Dokładnie, u nich nie ma panów ani pań, do siebie mówią tylko na "ty" i "on"
Oni wszystko na odpierd.. robią. Pracowałem z nimi przy Pakowaniu, i rozładunku. To widziałem jak rzucają paczkami.
baronturbina napisał/a:
Widziałeś jak się łososie hoduje i czym je faszeruje? Chyba że „ja opierdalam łososia” to jakiś homoseksualny slang z podlaskiej meliny.
Literówkę jebnął... O łosia chodziło.....
Dżepetto napisał/a:
Kurczaki to jedzenie dla biednych ludzi. Ja tam sobie zajadam wołowinke.
Zapomniałeś o pewnych szczegółach
[ Dodano: 2024-09-22, 18:13 ]
baronturbina napisał/a:
Widziałeś jak się łososie hoduje i czym je faszeruje? Chyba że „ja opierdalam łososia” to jakiś homoseksualny slang z podlaskiej meliny.
Wiesz że są łososie dzikie lub pacyficzne które nie są hodowlane?
Wołowinka, łososie , kurczak dla biedaków.. a przychodzi co do czego to Pasztet firmowy z pomidorami wpierdalają 😅😂
Piecu88 napisał/a:
Zapomniałeś o pewnych szczegółach
Wiesz że są łososie dzikie lub pacyficzne które nie są hodowlane?
Naprawdę ci współczuję.
Łosoś to najgorsze gówno. Sypią im do żarcia paszę z przemielonych zmiksowanych ryb złapanych gdzieś pod Afryką z konserwantami, antybiotykami, hormonami, barwnikami, domieszanym własnym gównem łososi i huj wie czym jeszcze, wszy morskie je żywcem wpierdalają a biedne łososie mogą tylko pływać w kółko bo żyją stłoczone jak świnie w chlewie tyle że w klatkach zanurzonych w wodzie. Ha tfu.
Przerobownie kurczaków to też hujnia. Wszystko jedno czy to było w pudle czy na podłodze, to i tak to samo skażone brudne chemiczne gówno przerzucane z kąta w kąt przez tanich roboli a wy to potem wpierdalacie bo jest tanie.
Przerobownie kurczaków to też hujnia. Wszystko jedno czy to było w pudle czy na podłodze, to i tak to samo skażone brudne chemiczne gówno przerzucane z kąta w kąt przez tanich roboli a wy to potem wpierdalacie bo jest tanie.
baronturbina napisał/a:
Naprawdę ci współczuję.
To że żarłeś tylko hodowlane to nie oznacza że nie ma łososia z odłowów na pełnej wodzie.
abramczyk.pl/dziki-losos-rzadzi/
vitapedia.pl/losos-dziki-czy-hodowlany
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów