18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Pan Wojtek bohater
Pit89 • 2012-03-02, 1:02
,,siłą całej siły"
opis z YT: W-wa po wypadku między tramwajem linii 25 a prywatną karetką pogotowia do jakiego doszło w dniu 01.03.2012 około godziny 7 rano, Pan Wojciech S. zwykły przechodzeń, uratował życie przewożonemu przez tę karetkę pacjentowi

Choć nieraz mówię o durnej Polsce, wymyślam na Polskę i Polaków, to przecież tylko Polsce służę sadistic.pl/intro-z-500-odcinkow-the-simpsons-vt105459.htm
Zgłoś
Serval666 2012-03-02, 10:20 19
Niеbieski napisał/a:

Ech, jestem stary, wypalony, powolny...

A ja mam pytanie do Niebieskiego. Po co cały czas piszesz beznadziejne komentarze i zalewasz spamem każdy post ? Nie są one ani śmieszna ani mądre ani sensowne. Chcesz zabłysnąć i stać się drugim Penerem ? Sory ale po tym co piszesz chyba każdy może powiedzieć że nie masz najmniejszych szans być choć w 10 % jak on więc odpuść sobie i rób to co do ciebie należy czyli moderuj a nie spamuj jakiś bezsensowny słowotok.
Zgłoś
khalifa 2012-03-02, 10:27
Niеbieski napisał/a:

ale interesuje mnie dzie takie tramwaje śmigajom.

ało tam panie na wiosce
Zgłoś
.................. 2012-03-02, 10:30
Serval666, nie będziesz mi mówić co mam robić.
Zgłoś
Serval666 2012-03-02, 10:34 6
Niеbieski napisał/a:

nie mówię co masz robić tylko to czego masz nie robić bo nie wiem czy jesteś tak zakochany w sobie czy coś że nie potrafisz dostrzec tego że większość użytkowników tutaj myśli sobie co do cholery tu robisz. Po prostu mówię że non stop spamujesz coś co nie ma najmniejszego ładu i składu i chyba tego nie dostrzegasz więc po prostu cie o tym informuje.
PS. Śmiało usuń ten post bo podbuduj sobie ego albo daj mi warna bo miałem czelność powiedzieć szczerą prawdę.

I pisz co chcesz ale ja więcej nie napisze nic bo nie mam zamiaru spamować tak jak non stop robisz to Ty

[ Komentarz dodany przez: Niеbieski: 2012-03-02, 10:38 ]
No proszę, edyrtowałeś wpis po mojej odpowiedzi, na cwanego wyjdziesz.
Zgłoś
.................. 2012-03-02, 10:36
Serval666 napisał/a:

Śmiało usuń ten post bo podbuduj sobie ego albo daj mi warna bo miałem czelność powiedzieć szczerą prawdę.

Niеbieski napisał/a:

Nie męcz się pisaniem, nic nie zmienisz.

A jak Ci tak spam przeszkadza, to pomyśl co teraz robisz?
Zgłoś
jeloo 2012-03-02, 10:42 2
Prawdziwi bohaterowie to jak widać nie tylko postacie z komiksów

Swoją drogą ciekawe ilu ludzi się przyglądało, i nawet nie ruszyło dupy żeby pomóc :/
Zgłoś
C................l 2012-03-02, 10:54
Boże jakim trzeba być spierdolonym żeby z tego tematu przejść na politykę, która de facto niszczy ten portal. Pozdrawiam
Cytat:

antyzog

A co do Pana Wojtka to pełen szacunek mu się należy.
Zgłoś
pieto90 2012-03-02, 11:04 1
@Serval666 też to zaobserwowałem
Zgłoś
Gruby84 2012-03-02, 11:10 4
Powiedział "Siłą...z całej siły"! a nie z "Z siła całej siły" Kurwa mać poprawił się. Musisz się czepiać prostego człowieka, który chciał pomóc drugiemu w potrzebie? Ale porównanie do worka kartofli mnie rozjebało
Zgłoś
verva 2012-03-02, 11:55 1
I właśnie dlatego wypada szanować prostych ludzi. Człowiek zobaczył, że inni są w niebezpieczeństwie i ruszył z pomocą, bezinteresownie. Jakoś nie wyobrażam sobie pana adwokata czy innego cwaniaka w garniturku biegnącego z pomocą i narażającego własne życie.
Zgłoś
Jacek86s 2012-03-02, 12:29
wyglada jak pijaczek a tu prosze niespodzianka, bohater
Zgłoś
szadol 2012-03-02, 13:02
Uratowanie uratowaniem, ale najpierw juma musiała być

"(...) wyciągłem akumulator (...), wyjąłem maskownice, te wszystkie aparaty, wskaźniki..."
Zgłoś
.................. 2012-03-02, 13:04
szadol, nie każdy jest specjalistą od wszystkiego. Życie to nie internet.
Zgłoś
jeloo 2012-03-02, 13:07
szadol napisał/a:

Uratowanie uratowaniem, ale najpierw juma musiała być

"(...) wyciągłem akumulator (...), wyjąłem maskownice, te wszystkie aparaty, wskaźniki..."

Moim zdaniem próbował dostać się do poszkodowanego, bo z drugiej strony nie dał rady I po prostu powyrywał to co mu przeszkadzało w tym
Zgłoś
vajron 2012-03-02, 13:07
@Antyzog mi nikt chuja w dupę nie pakuje. Może zmień orientację i przestań być ciotą jak tego nie lubisz.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów