Od Ukra dostał. Warszawa
Od Ukra dostał. Warszawa
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie przyda się do niczego. W dodatku teraz słabo widzi, więc będzie tylko przeszkadzał.
Hehe no
Jebać cały wschód . Nazwy krajów nie mają znaczenia. Żadnego.
Spoko, karma dopada wszystkich, ostatnio banderowców. Teraz to już nawet nie muszą przepraszać za Wołyń, Podole i resztę Królestwa Polskiego na kresach. Jeszcze tak tylko z 300.000 trupów banderowskich i rachunek sam się wyrówna.
Gdybyś trochę lepiej znał historię to byś wiedział że Wołyń należał do Wielkiego Księstwa Litewskiego a nie do Korony. Obydwa państwa wchodziły w skład Rzeczypospolitej Obojga Narodów ale nie były tym samym. Z Podolem już trochę lepiej trafiłeś.
Czyli sam zaczepia żula. Żul się stawia, ten go psika gazem i myśli, że jest fajny. No debil pierdolony.
Nie zaUPAżyles ze cala polityka tego kraju tak wyglada ?
@: zamknij się!
bujaj wora gościu
[ Dodano 2024-08-12, 12:29 ]
No tak typowy polskojęzyczny bandersyn.
Zawsze sie uaktywniasz jak twoi rodacy odpierdalają przestępstwa,zawsze ich bronisz.
Kim ty kurwa jesteś ? Bona pewno nie polakiem.
Powiem ci kim nie jestem, takim debilem jak ty nie jestem.
Uaktywniają mnie komentarze pisane przez idiotów i ruskie onuce.
bujaj wora gościu
Powiem ci kim nie jestem, takim debilem jak ty nie jestem.
Uaktywniają mnie komentarze pisane przez idiotów i ruskie onuce.
A te onuce, są tutaj teraz? Mówią do ciebie?
Onuce czy oнучі?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów