18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:10
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:41
Hymn PAO

razem.

Tekst
In' ena horto magico, dhoste mou ligho ghia na pio, ton PAO mou na onirefto ke na fonaks' os to Theo: Panatha mou, se aghapo, san heroini, sa skliro narcotico, san to hashish, to lsd, ghia/me sena PAO mastouroni ol' i ghi, ol' i ghi. Panatha mou, Panatha mou, se aghapo, se aghapo, opou ki an pezis panda tha s' akoloutho, s' akoloutho, PAO edho, PAO edho, PAO eki, PAO eki, opou ki an pezis panda tha 'maste mazi, panda mazi.

Tłumaczenie
To jest magiczne zioło, daj mi troszkę spróbować, by marzyć o moim PAO, i krzyczeć aż do Boga: Moja Panatha, kocham cię, jak heroinę, jak twardy narkotyk, jak haszysz, lsd, przez ciebie PAO cały świat jest na haju, cały świat. Moja Panatha, moja Panatha, kocham cię, kocham cię, gdziekolwiek będziesz grać zawsze pójdę za tobą, idę za tobą, PAO tu, PAO tu, PAO tam, PAO tam, gdziekolwiek będziesz grać zawsze będziemy razem, zawsze
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
wasek 2011-12-14, 11:14 1
Haha znawcy się znaleźli.
Jeżeli sądzisz że piosenki śpiewają po to, że podoba im się ten sport to jesteś w błędzie.
Chodzi tutaj o MIŁOŚĆ DO KLUBU.
Tacy co chcą po prostu obejrzeć mecz są zwani piknikami, jeśli coś wam to mówi.
A ci co śpiewają to zależy im na dobru klubu. Nie wynik a serce włożone dla klubu jest najważniejsze.
I pozdro dla prawdziwych kumatych.
Zgłoś
kamil66 2011-12-14, 11:35
Dlaczego mam zajebiście dziwne wrażenie, że wszyscy stali się znawcami po obejrzeniu "Skrzydlatych Świń"?

Doping ma pomóc zawodnikom, nie chłopcom od podawania wody czy prezesowi.
Masa tego tumanizmu przychodzi na stadion nie wiedząc nawet z kim gra jego kochany klub.
A kretyni bijący się w "imię klubu" to nic innego jak grupa szukających pretekstu do walki idiotów.

Kiedy jakiś młody chłopiec chce zostać jednym z takich "fanów" to nikt nie powie mu, że nie liczy się gra, mecz, tylko barwy. Nikt nie rodzi się z szalikiem.

Ale co ja tam wiem. Honor, szalik i ustawki, bo jak nie to wpierdol.

Szkoda, że ludzi, którzy potrafią dopingować, interesować się przebiegiem samego meczu i nie szukających rozrywki z biciu się po mordzie jest mniej niż pozostałych.
Zgłoś
super_stefek 2011-12-14, 11:50
nasi i tak by im najebali
Zgłoś
lllll 2011-12-14, 14:45 10
I tak najlepszy doping ma Besiktas

~0:30
Zgłoś
KaOeNDeI 2011-12-14, 16:31 10
nie chce pisać czegoś w stylu "jakoś mi sie tak skojarzyło" aleee... no kurwa jakos mi sie tak skojarzyło
Zgłoś
meme18 2011-12-18, 10:25
w naszych sercach STOLEC królem jest, STOLEC królem jest !
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem