Coby monetę akurat podnieść
Coby monetę akurat podnieść
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pazuzu to ten demon ?
Taki diabeł z Afryki co ruchał małpy i tak powstało AIDS.
Szach mat ateiści!
Oczywiście, Małpi król przecież istnieje, i dba o swoich wyznawców.
"Panbuk" - coś takiego w ustach kogoś kto skończył już 12 lat to lekka przesada. Dzieci lgną do takich gimboateizmów, jak myszy do sera, bo obrażanie czegoś, co dla innych stanowi majestat, daje im pozorne poczucie siły i kompletnie nic ich nie kosztuje. Ale potem człowiek dorasta i zaczyna rozumieć, że darmowy ser jest tylko w pułapkach.
szkoda że ludzie są tacy głupi i dają się tak ruchać żydokomunie. pazuzu pewnie już dał piwo w ramach promocji języka gazety wyborczej. ehh.]
A ty pewnie dajesz się ruchać watykańskiej mafii i ich bzdurnym bajeczkoam. Co kto lubi.
"Panbuk" - coś takiego w ustach kogoś kto skończył już 12 lat to lekka przesada. Dzieci lgną do takich gimboateizmów, jak myszy do sera, bo obrażanie czegoś, co dla innych stanowi majestat, daje im pozorne poczucie siły i kompletnie nic ich nie kosztuje. Ale potem człowiek dorasta i zaczyna rozumieć, że darmowy ser jest tylko w pułapkach.
szkoda że ludzie są tacy głupi i dają się tak ruchać żydokomunie. pazuzu pewnie już dał piwo w ramach promocji języka gazety wyborczej. ehh.
Chłop co myśli, że jak ktoś dyskredytuje, obraża albo ignoruje wymysł pustynnych ćpunów to jest dzieciakiem i jeszcze na dodatek zmanipulowanym. Coś ci się chyba pojebało w tej główce.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów