18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 54 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Drodzy Sadole, coś dla miłośników legendarnych gnatów i gier komputerowych - filmik przedstawiający jedyny istniejący egzemplarz automatycznej strzelby Pancor Jackhammer znanej m.in. z Fallouta. Gość wyposażony w wąs i brodę pokazuje jak ten gnacik działa, jak wygląda w środku i przedstawia jego historię. Niestety nie dane było mu wystrzelić z tej strzelby. Tak, czy siak, ędżoj!

Tekst podpisu:
Max. 250 znaków
Zgłoś
t................g 2015-12-03, 23:18
Do dziś nie mam jej odblokowanej w BF3
Zgłoś
zriel 2015-12-03, 23:31
q800 napisał/a:

Fajny sprzęt. Szkoda, że nie pociągnęli tego dalej, na rynek cywilny. Wielu chętnych by się znalazło. A akurat wolną promesę mam A nawet kilka.

Na rynek cywilny raczej nie - chyba że by automat usunęli(w sensie że działała by jak klasyczna pompka) i zmienili konstrukcję magazynka , bo ten ma możliwość dołączenia specjalnej nakładki naciskowej i użycia go jako miny przeciwpiechotnej.
Zgłoś
ADVIX 2015-12-04, 4:31
Hammer sramer tylko co robi nakladka rury wydechowej z golfa 3 na lufie?
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów