Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie wstawiajcie takich gówien, nie oglądać tego
Nie mów mi co mam robić. Wystarczy że rząd to robi.
Baba bez bolca...
tego normalny czlowiek nawet w rekawiczkach nie dotknie...
Szczepionki działają To dopiero początki, poczekajmy jeszcze z dwa, trzy lata...
Widzę ze nie tylko ja i kilka innych osob widzi powiązanie. Też mi to przeszło przez myśl zwłaszcza słyszac widzać po znajomych ile rozwodów jest w ciagu ostatnich dwóch lat ( chuj że po 3 dzieci domy pobudowane chłop nie wie co sie dzieje nie dogadasz sie). Nagle babom jakbyś coś kurwa przełączył w głowie. Mnie niestety podobna sytuacja spotkała na szczescie bez slubu i dzieci xd tylko nie chce mi sie wierzyć ze z osoba która spedziłeś kilka lat było wszytsko ok i nagle cyk zastanawiasz sie kim ta osoba jest.
[ Dodano 2024-07-12, 18:42 ]
Mnie niestety podobna sytuacja spotkała na szczescie bez slubu i dzieci xd tylko nie chce mi sie wierzyć ze z osoba która spedziłeś kilka lat było wszytsko ok i nagle cyk zastanawiasz sie kim ta osoba jest.
Pewnie znalazła sobie lepszego bolca. Przystojniejszego chada, bogatszego z lepszym zawodem, statusem materialnym, itp... Ciesz się, że nie poszedłeś za modą i nie wziąłeś ślubu z kurwiskiem "bo tak wypada", a nie daj buk jak byś dzieciaka jej zrobił, to dopiero chujnię byś miał w postaci alimentów 1200 ba gówniaka i zakaz widywania, ew. tatuś na niedzielę...
Kolejny przykład, że jeśli chodzi o stosunki męsko- damskie, to tylko zalać piździsko i gardziel nasieniem i nara, następna.
Kopa w ryj by dostała ta pyskata krowa ode mnie.
Pewnie znalazła sobie lepszego bolca. Przystojniejszego chada, bogatszego z lepszym zawodem, statusem materialnym, itp... Ciesz się, że nie poszedłeś za modą i nie wziąłeś ślubu z kurwiskiem "bo tak wypada", a nie daj buk jak byś dzieciaka jej zrobił, to dopiero chujnię byś miał w postaci alimentów 1200 ba gówniaka i zakaz widywania, ew. tatuś na niedzielę...
Kolejny przykład, że jeśli chodzi o stosunki męsko- damskie, to tylko zalać piździsko i gardziel nasieniem i nara, następna.
No własnie nawiazuje do tego co sie dzieje na filmiku a nie bolec na boku i to kilka przypadków ludzi ktorych znam nagle baba dostała pierdolca w przeciagu roku bez powodu taki atak choroby psychicznej. Albo odklejka że nagle bedzie wychowywać dzieci w stylu sredniowiecznym bez mycia bez leków itp naukla w domu xd jakies szamańskie leczenia
- dlaczego nie ratował pan tonącej żony ???!!!
- a skąd mogłem wiedzieć, że tonie; darła mordę jak zawsze co dzień.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów