Została za to ukarana
Została za to ukarana
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bo na polskiej wsi nie mają kamer + jak mi dziecko auto skopie to też mu wyjadę tak jak samiec na filmie - czy to ok? To było pytanie retoryczne.
Niektórzy mają godność i honor, innym jest to obce.
gówniak może nie do końca ogarniać, ona jest dorosła i butując komuś samochód trzeba liczyć się z tym, że można za to dostać w mordę
Bo na polskiej wsi nie mają kamer + jak mi dziecko auto skopie to też mu wyjadę tak jak samiec na filmie - czy to ok? To było pytanie retoryczne.
Ahhh, wzmianka o tej złej i zacofanej polskiej wsi, widać jakiś kompleks na tle narodowościowym, więc konstruktywna rozmowa raczej nie wchodzi w grę. Ale na to tzw. pytanie retoryczne i tak odpowiem - nie, nie jest ok i nigdzie nie pochwaliłem działań tego typka, jeśli to ma być jakaś próba przytyku. Trzeba mieć zdrowo nasrane we łbie, żeby z jakiegokolwiek powodu gonić jadący samochód z dwoma wypakowanymi testosteronem czy tam innymi środkami kafarami, kopnąć w drzwi i liczyć, że się nie zgarnie łomotu. Równie mocno nasrane we łbie trzeba mieć, żeby kogoś z tego tytułu obijać. A ta gadka o honorze oraz godności, błagam, jedna i druga strona są siebie warte.
Pokazał swoją męskość, niczym się nie różni od większości polaczków.
zamknij more dziurawcu
Cytuj Monke • Wczoraj 23:03
kolejna antypolska feminazistka,co myśli,że jest lepsza bo opierdala czarne kiełbasy.Pewnie tylko mokebe chce wjechać w te ulane dupsko
Czyli umysł dorosłej kobiety można porównać do umysłu dziecka? Porównanie debilne i brak w nim logiki.
Pani na filmie ewidentnie wkurwiła dwoje samców z rodu kałomocztonów i doznała wpierdolu czy też mówiąc w małpim dialekcie pawianich zalotów
Niech cipa mierzy siły na zamiary, sama pewno głośno domagała się multikukti i równouprawnienia.
Skąd wiesz?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów