Wszystko na bieżąco robione!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Szanujmy się, filtr przepływomierza płynu do kierunkowskazów z BMW byłby jak nowy.
Tom9310 napisał/a:
Nie słuchaj i bo cię w balon robią i bekę mają. To jest filtr od katalizatora
Raczej filtr oleju w tłumiku.
Polecam Motula, zajebiście dobry i uniwersalny ...
Jak masz na pokładzie podkręcone 2.4 JTDm, to TYLKO SELENIA i zmiana co 6k, zajebisty silnik jak jest zdrowy, wgniata we fotel...
Aktualnie ujeżdżam AR166, po lifcie, ma dobre pierdolnięcie...
Jak masz na pokładzie podkręcone 2.4 JTDm, to TYLKO SELENIA i zmiana co 6k, zajebisty silnik jak jest zdrowy, wgniata we fotel...
DMT napisał/a:
Polecam Motula, zajebiście dobry i uniwersalny ...
Jak coś to kupie, ile za kg?
Velturałkę napisał/a:
Wygląda jak DPF na 100%.
Raczej tentegator bulbulatora sprężynowego o wycisku wtórnym przyśpieszonym poprzecznie względem skrzyni biegów osi tylnej
sami debile, przecież to jest filtr oleju, oleju tłumikowego
Lol, a ktoś wyżej myśli, że to filtr powietrza
Justynka99 napisał/a:
Lol, a ktoś wyżej myśli, że to filtr powietrza
I ma rację, to jest walcowy filtr powietrza
KoniecZartow napisał/a:
Jak coś to kupie, ile za kg?
1:1, za tyle wydarłem...
A radości co nie miara...
Xenony, do chuja jaśków, ogólnie full wypas... Poleci na polisę jak nic...
Mógł sprawdzić czy nie ma opiłków w środku filtra,to by mu wiele powiedziało o stanie silnika
Wszyscy się mylicie.
To jest filtr wentyla lewej, przedniej opony. Do takiego stanu doprowadziło filtrowanie pyłów oraz błota pośniegowego. Po zimie jak się zrobiło gorąco to się ususzył i pokruszył.
To jest filtr wentyla lewej, przedniej opony. Do takiego stanu doprowadziło filtrowanie pyłów oraz błota pośniegowego. Po zimie jak się zrobiło gorąco to się ususzył i pokruszył.
To jest przecież kurwa filtr komórek szarych do BMW serii 3 rocznik 1993.
łączemetale napisał/a:
Mógł sprawdzić czy nie ma opiłków w środku filtra,to by mu wiele powiedziało o stanie silnika
Bardziej od przebiegu znaczenie ma sposób eksploatacji. Jak się jeździ na longlife i wymienia co 30-40k km, to silnik przy 200k km jest już ruiną. To na filmie, to raczej chiński filtr i olej longlife.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów