Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
mygyry, zluzuj majty, wszyscy się dobrze bawili tylko nie Ty.
On się może dobrze bawił ruchając.
Sami nie mogą z przyjemnością poruchać, to się spuszczają nad czyjąś przyjemnością. Tyle w życiu przegrać, brawa!
Grubas jak grubas ale przez swą pracę puknął super lale. Przegrywy sie cieszo że przyłapaly. I co z tego!?!? Lala poruchana, ale nie dla chama, grubas się cieszy, na pasach klaksonem mercedesa chamów pospieszy.
Mnie cieszy jego szczęście. Januszom w gardle grzęźnie. Oby się podusili i w zawale obesrali bo się nie rymuje!
I gul staje.
Pierdolisz, jak byś tam był sam byś darł mordę razem z nimi jebany hipokryto dla wirtualnych piw.
Sami nie mogą z przyjemnością poruchać, to się spuszczają nad czyjąś przyjemnością. Tyle w życiu przegrać, brawa!
Grubas jak grubas ale przez swą pracę puknął super lale. Przegrywy sie cieszo że przyłapaly. I co z tego!?!? Lala poruchana, ale nie dla chama, grubas się cieszy, na pasach klaksonem mercedesa chamów pospieszy.
Mnie cieszy jego szczęście. Januszom w gardle grzęźnie. Oby się podusili i w zawale obesrali bo się nie rymuje!
I gul staje.
Gul to stanal chyba tobie a po tak dokladnej analizie zjawiska przegrywu sadze ze pewnie znasz je z autopsji i dlatego nie jestes w stanie pojac ze to zabawny przerywnik kolesiom w pracy sie trafil i maja ubaw.
I gul staje.
Mam wrażanie, że byłeś w tamtym pokoju. Powiem Ci jedno, nie było z nami kobiet ruchaliśmy z koleżką jakiś 2 chłopców, a Ciebie nie znam
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów