Ale przynajmniej jest postępowo, a nie jakiś patriarchalny zaścianek.
Ale przynajmniej jest postępowo, a nie jakiś patriarchalny zaścianek.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Chciałbym żeby wszystkich lewaków można było zwieść
Tzn. np. coś im obiecać i nie dotrzymać słowa?
;>>>
A u nas na ochronie stary dziad z grupą inwalidzką. No faktycznie mamy się z czego śmiać
No i taki stary dziad z grupą inwalidzką w banku by zrobił z ciebie durszlak.
No i taki stary dziad z grupą inwalidzką w banku by zrobił z ciebie durszlak.
Nikt nie będzie ryzykował życia, dla forsy jakiegoś żydka. Pamiętaj! Płacenie gotówką, wkurwią Żyda.
O kurła, jeden pijany chłop pozamiatał 3 uzbrojone baby... I one chcą równych praw...
Równe prawa są ok, problem jest z parytetami lub po prostu preferencyjnym traktowaniem ze względu na płeć. Powinna obowiązywać zdrowa merytokracja, tj wszyscy przechodzą taki sam egzamin kwalifikacyjny. Lewacy jednak nie potrafią zrozumieć, że płeć to nie jest konstrukt kulturowy i mężczyźni po prostu różnią się od kobiet i uzyskują inne wyniki. Głupi są jak płaskoziemcy
Milicjanci, czyli lepiej wyszkoleni i bardziej pro-ludzcy, niż współczesne miernoty policyjne z kodexem komendanta wrytym w pamięć, któego treść brzmi - "jebać społeczeństwo"
Milicjanci ,,pro-ludzcy" xD Ty jebana amebo.
Często są to emerytowani żołnierze którzy brali udział w misji, lub policjanci, także akcja mogła by Cię zaskoczyć
Albo w pierwszej wojnie światowej
Chciałbym żeby wszystkich lewaków można było zwieść w jedno miejsce gdzie mogli by wprowadzić wszystkie swoje fantazje w życie. Zrobić z tego reality show. Ciekaw jestem jak szybko by się skończyło
a ja chciałbym żeby takich debili jak ty można było zwieść w jedno miejsce i użyć puszek z napojem cyklonB
Chyba milicjanci
Milicja skończyła się 23 lata temu więc raczej już nie milicjanci
Chciałbym żeby wszystkich lewaków można było zwieść w jedno miejsce gdzie mogli by wprowadzić wszystkie swoje fantazje w życie. Zrobić z tego reality show. Ciekaw jestem jak szybko by się skończyło
Już było. Hodowali rośliny na kartonie przysypanym ziemią, a ilość morderstw w tej komunie wyjebała w kosmos.
Żydzi usilowali to robić w kibucach. Nie skończyło się to dobrze o ile pierwsze pokolenie miało zapał i trzymało się zasad, to już ich dzieci wychowane w komunie już tak na średnio bym powiedział, a już ich wnuki spieprzały stamtąd.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów