18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (10) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:43
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
Panie ochroniarczynie
Syn_Milionera • 2023-07-28, 22:27
Pijany mężczyzna wyciąga jednej z ochroniarek pistolet z kabury, ta reaguje spojrzeniem na koleżankę. Pijany mężczyzna oddaje strzał w głowę ochroniarki. Jej koleżanka reaguje zatkaniem sobie uszu, po czym sama zostaje postrzelona.
Ale przynajmniej jest postępowo, a nie jakiś patriarchalny zaścianek.

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
SkoPio1 2023-07-29, 9:45 3
Siriuz napisał/a:

Chciałbym żeby wszystkich lewaków można było zwieść

Tzn. np. coś im obiecać i nie dotrzymać słowa?
;>>>
Zgłoś
jjzz26 2023-07-29, 10:31 1
Cryo napisał/a:

A u nas na ochronie stary dziad z grupą inwalidzką. No faktycznie mamy się z czego śmiać

No i taki stary dziad z grupą inwalidzką w banku by zrobił z ciebie durszlak.
Zgłoś
Majles 2023-07-29, 10:43
No różnica jest taka że ty byś jeszcze mu dodatkowo loda zrobił.
Zgłoś
Yolanda 2023-07-29, 10:44
jjzz26 napisał/a:

No i taki stary dziad z grupą inwalidzką w banku by zrobił z ciebie durszlak.

Nikt nie będzie ryzykował życia, dla forsy jakiegoś żydka. Pamiętaj! Płacenie gotówką, wkurwią Żyda.
Zgłoś
Kubaeinstein 2023-07-29, 11:10 2
O kurła, jeden pijany chłop pozamiatał 3 uzbrojone baby... I one chcą równych praw...
Zgłoś
mianas 2023-07-29, 11:39
Te kurwy wożą autokarami PO Ostródach różnych..
Zgłoś
Siriuz 2023-07-29, 12:40 4
Kubaeinstein napisał/a:

O kurła, jeden pijany chłop pozamiatał 3 uzbrojone baby... I one chcą równych praw...

Równe prawa są ok, problem jest z parytetami lub po prostu preferencyjnym traktowaniem ze względu na płeć. Powinna obowiązywać zdrowa merytokracja, tj wszyscy przechodzą taki sam egzamin kwalifikacyjny. Lewacy jednak nie potrafią zrozumieć, że płeć to nie jest konstrukt kulturowy i mężczyźni po prostu różnią się od kobiet i uzyskują inne wyniki. Głupi są jak płaskoziemcy
Zgłoś
Makulata 2023-07-29, 15:09
darayavahus napisał/a:

Milicjanci, czyli lepiej wyszkoleni i bardziej pro-ludzcy, niż współczesne miernoty policyjne z kodexem komendanta wrytym w pamięć, któego treść brzmi - "jebać społeczeństwo"

Milicjanci ,,pro-ludzcy" xD Ty jebana amebo.
Zgłoś
Jarazz 2023-07-29, 18:45
mr_skuter napisał/a:

Często są to emerytowani żołnierze którzy brali udział w misji, lub policjanci, także akcja mogła by Cię zaskoczyć

Albo w pierwszej wojnie światowej
Zgłoś
szczecin123 2023-07-29, 19:15 1
Siriuz napisał/a:

Chciałbym żeby wszystkich lewaków można było zwieść w jedno miejsce gdzie mogli by wprowadzić wszystkie swoje fantazje w życie. Zrobić z tego reality show. Ciekaw jestem jak szybko by się skończyło

a ja chciałbym żeby takich debili jak ty można było zwieść w jedno miejsce i użyć puszek z napojem cyklonB
Zgłoś
mr_skuter 2023-07-30, 0:03
Janko_Oslav napisał/a:

Chyba milicjanci

Milicja skończyła się 23 lata temu więc raczej już nie milicjanci
Zgłoś
szlovak 2023-07-30, 0:31
mam nadzieję że chociaż w Polsce policjantkom nie da się tak zabrać broni po prostu?
Zgłoś
mazga50 2023-07-30, 2:45
Siriuz napisał/a:

Chciałbym żeby wszystkich lewaków można było zwieść w jedno miejsce gdzie mogli by wprowadzić wszystkie swoje fantazje w życie. Zrobić z tego reality show. Ciekaw jestem jak szybko by się skończyło

Już było. Hodowali rośliny na kartonie przysypanym ziemią, a ilość morderstw w tej komunie wyjebała w kosmos.
Zgłoś
Corvinus 2023-07-31, 21:23
Siriuz napisał/a:

Żydzi usilowali to robić w kibucach. Nie skończyło się to dobrze o ile pierwsze pokolenie miało zapał i trzymało się zasad, to już ich dzieci wychowane w komunie już tak na średnio bym powiedział, a już ich wnuki spieprzały stamtąd.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem