18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
htp 2019-08-09, 16:38
Kamil3l napisał/a:

Niedaleko mnie był sobie bar przydrożny. Lat temu dużo. Chyba Gniewko nazwa jego była. Ojciec kumpla tam kraty zamontował, bo pogróżki od bandytów właściciel dostawał. Nie chciał płacić. Trzy dni później, albo krócej, lokal podpalono. Stróż nie spierdolił, bo ogień od drzwi, a oknem ni chuja.

To ten?
gs24.pl/splonal-gniewko/ar/5061944
Zgłoś
petervonwolfen 2019-08-09, 16:48
poligon6 napisał/a:

Teraz wiecie dlaczego w oknbach nie montuje sie krat.

Tam prawie wszędzie maja kraty w oknach. Nawet na wysokości pierwszego czy drugiego piętra. Jak spytałem
autochtona - why ? to się tylko głupio uśmiechnął...

FLY TO LIVE LIVE TO FLY
Zgłoś
Pankracy 2019-08-09, 18:53
morde dra na zapas ,bo w domu jak jest pora wpidolu to z pokora przyjmują ciosy na te parchate mordy .
Zgłoś
TB303 2019-08-10, 14:16
Katie napisał/a:

gimboateé alert

Powiedz to bogobojnym rodzicom, których dziecko umiera na raka
Zgłoś
Ztn 2019-08-19, 15:49
Z kraty powstałaś i w kratę się obrucisz
Zgłoś
AlbertoNihilo 2021-06-13, 11:48
Drą się te pipy jak pojebane. Jakby to miało w czymś pomóc.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów