Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:56
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
Machut01 2024-11-10, 14:52 18
Folur napisał/a:

to samo z bąbelkami wsadzanymi do wózka z buciorami i nie mówię o miejscu przeznaczonym do tego w nim, ale tam gdzie wkłada się żywność

Ostatnio właśnie baba trzymała kaszojada, poszła po coś do regału i bachor się zjebał z koszyka na podłogę xd W zasadzie byłem na tyle blisko, że mogłem go złapać, ale darł pizdę na cały sklep to stwierdziłem chuj z nim, niech ginie no i pierdolnął na dekiel
Zgłoś
sothis 2024-11-10, 14:59 11
Szkoda pieska. Wbrew pozorom te małe szczuropodpbne kurwidłaki są całkiem fajnymi zwierzątkami. Tylko większość trafia do zjebanych debilek szukających maskotki. No to tresura jest taka jak widać.
Ten sam typ co zjebane mamusie ze spierdolonymi przez nie bombelkami.
Zgłoś
Pawehan 2024-11-10, 15:08 2
Tutaj w koszyku już siedzi, miał być na obiad kurczak
Zgłoś
smc 2024-11-10, 15:39
Fajna dupka. Idealny materiał na źonę!
Zgłoś
FulTun 2024-11-10, 15:40 5
kingman napisał/a:

cukier pakowany jest po 10 kg

Przepraszam, to dwie zgrzewki
Zgłoś
MonkOfDoom 2024-11-10, 15:48 6
Suka z psem w wózku na jedzenie. Aż bym w ten wózek z kopa zajebał.
Zgłoś
Brsk3169 2024-11-10, 15:56 15
I te pozy tępej patusiary. Z daleka jebie szlaufem
Zgłoś
darek1234 2024-11-10, 15:57 1
Polska dla Polaków! - (chyba że dla debili też?)
Zgłoś
dżonyłojlker 2024-11-10, 16:00 1
darek1234 napisał/a:

Polska dla Polaków! - (chyba że dla debili też?)

Dla ciebie nie

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
darek1234 2024-11-10, 16:03 1
dżonyłojlker napisał/a:

Dla ciebie nie

Dzięki za komplement, choć twojej kacapSSkiej głowie przyświecał inny cel. Tak więc... Polska nie dla kacapów!
Zgłoś
dżonyłojlker 2024-11-10, 16:06 4
darek1234 napisał/a:

Dzięki za komplement, choć twojej kacapSSkiej głowie przyświecał inny cel. Tak więc... Polska nie dla kacapów!

Dokładnie tak, chodziło mi właśnie o to, że nie dla kacapów z zaporoża

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
zbynekmaslanka 2024-11-10, 16:13 6
Żeby nie było bardzo lubię zwierzęta, ale tak dla waszej wiadomości one mają pasożyty i jak z nimi przebywacie to jest duże prawdopodobieństwo że też możecie coś złapać. Słyszałem że jak się odrobacza psa to i przydałoby się czasami i siebie odrobaczyć
Zgłoś
paragon0 2024-11-10, 16:14 12
Pojebało ją xD Jak potrzebujesz trzymać swojego małego psa blisko siebie, to kup sobie pierdoloną torbę na ramie, a nie wkładasz kundla do PUBLICZNEGO koszyka na żywność. Ja sobie wyobrażam że ten pies chodził po błocie, kałużach, odchodach, a ona go do sklepowego koszyka >.> FUUUUJ
Zgłoś
Kmil69 2024-11-10, 16:23 1
A ja uważam osobiście, że typiara odjebana od bazy ale wejście z psem nikomu krzywdy nie robi pies po półkach nie lata i nie sra w każde możliwe pieczywo i sam miałem taką sytuację w biedronce gdzie ochroniarz się bał postawić bo by wypalał w dziurę. Więcej zajszczanych meneli się tam kurwa przewija i do nich nie podejdą bo albo się boją albo brzydzą a taka kurwa chodzi i maca wszystko zasranymi lub ojszczanymi rękoma i nikomu to nie wadzi 🙃

"Nie dyskutuj z idiotą bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem..."
Zgłoś
~Velture 2024-11-10, 16:23

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów