Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 14 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
marcin9002 2024-11-10, 23:04
Pustelnick napisał/a:

Pchlarz do uśpienia. Paniusia w drugiej kolejności.
Jest różnica pomiędzy „gówniakiem” który siedzi w wyznaczonym dla siebie miejscu, a pchlarzem, którego tam być nie powinno. Weź usuń konto i pierdolnij się w łeb baranie.

A co "pchlarz" może że ma właścicielkę idiotke? Pierdolnac w łeb to co najwyżej mogę ciebie tępa strzało. Nie mówię o kaszojadach siedzących w wyzaczonych miejscach tylko tam gdzie normalnie wkłada się produkty idioto.
Zgłoś
andrzejrobert75 2024-11-10, 23:19 1
Wczoraj we Włodawie byli kretyni z pchlarzem na rękach w Biedronce.
Zgłoś
FulTun 2024-11-10, 23:21 2
Krzysztof1988 napisał/a:

Ale co pies winny? Że ma właścielke idiotkę

Zmienisz zdanie jak będziesz mieć dziecko po operacji i przyniesiesz zarcie z kudlami i dojdzie do infekcji.
Z autopsji wiem i już to przeszedłem nie raz że z głupimi właścicielami się nie gada tylko eliminuje problem.
Paką cukru i chuj. koniec tematu.
Zgłoś
psotna_cipka 2024-11-10, 23:37 3
Kundla na smalec, a głupią pizdę na bruk.
Zgłoś
CJ 2024-11-10, 23:38 1
i ten ochroniarz, którego by poskładał przeciętny 15-latek xD
Zgłoś
Dualram 2024-11-10, 23:53 4
psotna_cipka napisał/a:

Kundla na smalec, a głupią pizdę na bruk.

Raczej na skórzany rzemyk- za wątły na wytop. Co do pizdy jestem zgodny.
Zgłoś
Megatrans666 2024-11-11, 3:52 3
Za samą gestykulację bym jej wyjebał
Zgłoś
Janko 2024-11-11, 9:12 1
Pewnie jeszcze jej pizdę liże
Zgłoś
Montana1 2024-11-11, 11:05 2
Złapał bym tego kundla i wykopał jak szczęsny piłkę z pod bramki.

Podpis (max. 250 znaków):
Zgłoś
boooreq 2024-11-11, 13:38 4
Kmil69 napisał/a:

A ja uważam osobiście, że typiara odjebana od bazy ale wejście z psem nikomu krzywdy nie robi pies po półkach nie lata i nie sra w każde możliwe pieczywo i sam miałem taką sytuację w biedronce gdzie ochroniarz się bał postawić bo by wypalał w dziurę. Więcej zajszczanych meneli się tam kurwa przewija i do nich nie podejdą bo albo się boją albo brzydzą a taka kurwa chodzi i maca wszystko zasranymi lub ojszczanymi rękoma i nikomu to nie wadzi 🙃

robi krzywde bo ludzie do koszyków jedzenie wrzucają a ona tam trzyma obszczanego chomika
Zgłoś
Juzwa 2024-11-11, 13:52
saves napisał/a:

Jebanego kundla niech sobie w pizdę schowa. Ludzie wkładają do koszyka żywność, a to kurwiszcze pchlarza biegającego po gównach pakuje.

Masz rację, tylko zastanówmy się co jaki czas wózki i koszyki są MYTE czy DEZYNFEKOWANE?

Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Zgłoś
zlymaly2 2024-11-11, 19:05 1
kingman napisał/a:

cukier pakowany jest po 10 kg

Można dołożyć coś od siebie ...
Zgłoś
TylkoMajonezPomorski 2024-11-11, 20:49 1
Biedronka, sklep dla podludzi
Zgłoś
yellow87 2024-11-12, 11:56
saves napisał/a:

Jebanego kundla niech sobie w pizdę schowa. Ludzie wkładają do koszyka żywność, a to kurwiszcze pchlarza biegającego po gównach pakuje.

Pomijając oczywiście twoją słuszność, to ten kto jedzenie pakuje do wózka z Biedry bez dodatkowej osłony to jakiś totalny kamikadze, bo tam zawsze ujebane tak te wózki że tylko nasrać.
Zgłoś
Pustelnick 2024-11-12, 16:50 1
marcin9002 napisał/a:

A co "pchlarz" może że ma właścicielkę idiotke? Pierdolnac w łeb to co najwyżej mogę ciebie tępa strzało. Nie mówię o kaszojadach siedzących w wyzaczonych miejscach tylko tam gdzie normalnie wkłada się produkty idioto.

Dupka pękła widzę, troszkę kultury osobistej mam więcej od ciebie, więc nie będę trzymał twojego „poziomu” dyskusji. Napij się meliski… a potem weź rozpęd i pierdolnij baranka w ścianę
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów