A co "pchlarz" może że ma właścicielkę idiotke? Pierdolnac w łeb to co najwyżej mogę ciebie tępa strzało. Nie mówię o kaszojadach siedzących w wyzaczonych miejscach tylko tam gdzie normalnie wkłada się produkty idioto.
Ale co pies winny? Że ma właścielke idiotkę
Zmienisz zdanie jak będziesz mieć dziecko po operacji i przyniesiesz zarcie z kudlami i dojdzie do infekcji.
Z autopsji wiem i już to przeszedłem nie raz że z głupimi właścicielami się nie gada tylko eliminuje problem.
Paką cukru i chuj. koniec tematu.
Kundla na smalec, a głupią pizdę na bruk.
Raczej na skórzany rzemyk- za wątły na wytop. Co do pizdy jestem zgodny.
Podpis (max. 250 znaków):A ja uważam osobiście, że typiara odjebana od bazy ale wejście z psem nikomu krzywdy nie robi pies po półkach nie lata i nie sra w każde możliwe pieczywo i sam miałem taką sytuację w biedronce gdzie ochroniarz się bał postawić bo by wypalał w dziurę. Więcej zajszczanych meneli się tam kurwa przewija i do nich nie podejdą bo albo się boją albo brzydzą a taka kurwa chodzi i maca wszystko zasranymi lub ojszczanymi rękoma i nikomu to nie wadzi 🙃
robi krzywde bo ludzie do koszyków jedzenie wrzucają a ona tam trzyma obszczanego chomika
Jebanego kundla niech sobie w pizdę schowa. Ludzie wkładają do koszyka żywność, a to kurwiszcze pchlarza biegającego po gównach pakuje.
Masz rację, tylko zastanówmy się co jaki czas wózki i koszyki są MYTE czy DEZYNFEKOWANE?
A co "pchlarz" może że ma właścicielkę idiotke? Pierdolnac w łeb to co najwyżej mogę ciebie tępa strzało. Nie mówię o kaszojadach siedzących w wyzaczonych miejscach tylko tam gdzie normalnie wkłada się produkty idioto.
Dupka pękła widzę, troszkę kultury osobistej mam więcej od ciebie, więc nie będę trzymał twojego „poziomu” dyskusji. Napij się meliski… a potem weź rozpęd i pierdolnij baranka w ścianę
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów