Moj pierwszy temat na Sadisticu, wiec coby dobrze rozpoczac znajomosc... I'll bring you... dziwki!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
podlizujesz się publice dupami normalnie
co mnie kurwa interesuje ze to pierwszy temat/post/piwo/gwalt czy pierwszy kurwa raz dziwke na oczy widzisz... albo ze chuj cie interesuje ze ci temat skasuja bo tagi sprawdziles ja pierdole.. ;/
Czekałem, aż któraś się wywali w ten nienasycony tłum i ją zgwałcą lub z molestują. A tu zawiodłem się
już myślałem że wyciągnie w 59s kutasa... ale na szczęście nic z tych rzeczy
Jak na 1 raz powiem ci tak w skrócie Zjebałeś motyw i wyjdź stąd i nie wracaj
Tyłki fajne, ale nie spadły z tego podestu ani nic. Słaby debiut Panie Kolego.
tytuł utworu proszę ;]
Kodżak napisał/a:
Jakbym chciał pooglądać gołe dupy, to bym wpisał sobie w google: "gołe dupy"
Coraz większa żenada się tutaj robi...
Jakbyśmy chcieli pooglądać chujowego kodżka, to byśmy sobie wpisali w google "łysy chuj".
Co to, kurwa, jest?
Kodżak napisał/a:
Jakbym chciał pooglądać gołe dupy, to bym wpisał sobie w google: "gołe dupy"
Kodżak...jeśli sądzisz, że swoimi komentarzami dostaniesz awans z porucznika na komisarza...to się kurwa mylisz;) Możesz co najwyżej czerstwego chuja dostać do possania zamiast lizaka...
Uprzedzam odpowiedzi...nie...nie mam czerstwego kutasa;]
DoN_OpicjusZ napisał/a:
już myślałem że wyciągnie w 59s kutasa... ale na szczęście nic z tych rzeczy
Na szczęście!? Ty...to chyba pomyliłeś portale;)
fantomasik napisał/a:
Kodżak...jeśli sądzisz, że swoimi komentarzami dostaniesz awans z porucznika na komisarza...to się kurwa mylisz;)
Ignorancja do potęgi. Jak ty tu wszedłeś nie potrafiąc korzystać z google. Porucznik i komisarz to jeden i ten sam stopień. Ludzie weryfikujcie swoją wiedzę bo w tym tempie pojawiania się w internecie ignoranckich wypowiedzi prawdziwe informacje mogą zacząć być mniejszością.
Szczęść Boże.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów