📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
zakładam że pewnie te cwele są na sadisticu, jebać kurwy z WIDZEWA
I w parę chwil zrobili z chłopa kalekę bo miał innego koloru szalik.
T3RMINATOR napisał/a:
I w parę chwil zrobili z chłopa kalekę bo miał innego koloru szalik.
Jednych i drugich bym nie podejrzewał o służenie do mszy co niedzielę.
Rzadko kiedy w takich akcjach biorą udział osoby naprawdę postronne. Młotkowany pewnie sam odstawił podobną akcję jak był z kumplami więc teraz można powiedzieć, że dostał karmy czy tam karmą
Na wpierdol młotkiem trzeba sobie czymś zasłużyć
Bul_od_bytu napisał/a:
Jednych i drugich bym nie podejrzewał o służenie do mszy co niedzielę.
Rzadko kiedy w takich akcjach biorą udział osoby naprawdę postronne. Młotkowany pewnie sam odstawił podobną akcję jak był z kumplami więc teraz można powiedzieć, że dostał karmy czy tam karmą
Na wpierdol młotkiem trzeba sobie czymś zasłużyć
Jak potłuczony...
Damz napisał/a:
Jak potłuczony...
Rozumiem, że w twoich okolicach regularnie napierdalają losowych ludzi młotkiem za cichy chód po ulicy i już przywykliście?
W Krakowie z maczetami też gonili niewinnego Człowieka, który ze stadionową bandyterką nie miał nic wspólnego?
Damz napisał/a:
Bełchatów, osiedle Okrzei, z grubsza pół roku temu. Napierdalany to kibic GKS, napierdalający to patusy z Widzewa.
Efekty poniżej:
To jest Dolnośląskie 101, Okrzei nie ma takich bloków. Widać górkę z tyrolka.
No to chyba kibole tak robia , lamia rece i nogi. Jakos to nazywaja u siebie ,,pajaczek,, czy jakos tak.
Niby to białe a jednak instynkty mają takie, że nawet czarnuchy z kongo bongo by się ich nie powstydziły.
Wstyd mi za takich Polaków.
Wstyd mi za takich Polaków.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów