18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 12 minut temu
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:47
🔥 Statystyki - teraz popularne

tak w skrócie; Panowie nagrywam, nagrywam, no co ja ci robię?, nagrywam, zostawcie go, nagrywam! ej kurwa, co on wam robi?
nagrywam! ej proszę mi się wylegitymować sie, bo co jesteście w kombinezonach? , co cwaniacy wylegitymować sie, Ej kurwa!
wylegitymować sie, ej ale nie duscie go nie? ej kolano, kolano, kolano! nie duś go, zostawcie go i wypierdalać!! Spierdalaj!!!
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kamil2c25 2020-08-08, 16:55
Debil nagrywa a dla policji dowód w sprawie.
Zgłoś
Moghul 2020-08-08, 18:15
Do sebixów i Aktywistów LGBT, stop bzdurom strzelać
Zgłoś
hannibalek 2020-08-08, 18:41
konopls napisał/a:

Jebane sebixy, policja w takich sytuacjach powinna mieć prawo strzelać.

nie, powinna mieć prawo strzelać,tylko powinna strzelać! jebane jp.
Zgłoś
pro_avenger 2020-08-08, 18:53
Halman napisał/a:

, kurwa, aż mi się niechcący nacisnął ci piwo - sięnie liczy... tak policja z podkarpacia jeździ na gościnne występy do innych miast popacyfilować patologię... ty się słyszysz czy raczej czytasz?

Odejdź od kompa bo mozg ci się lasuje. Oddam ci to piwo, nawet dwa, git?
Zgłoś
j................a 2020-08-08, 19:05 2
czegoś mi tu brakowało, już wiem haha

Zgłoś
PolishHard 2020-08-08, 20:47
W Stanach w Stanach.. Japierdole debile... W Stanach za nic się nie przypierdalaja i jak widzisz policję to się czujesz bezpiecznie a u nas..? Zawsze się przyjębia do czegoś.. I szukają 0.5g zioła xd... Jebani gangsterzy w mundurach
Zgłoś
user84 2020-08-08, 21:14
konopls napisał/a:

Jebane sebixy, policja w takich sytuacjach powinna mieć prawo strzelać.

Jeśli jest zagrożenie zycia dla Policjanta to tak. Ale w tej sytuacji jak na filmie nie. Dlatego że będzie to nie potrrzebne użycie broni (moze go zabić) zatrzymany nie stwarzał takiego zagrozenia aby do niego strzelać. Zastrzelenie lub zranienie bez powodu moze doprowadzić do zamieszek, protestów przeciwko Policji, i protestujacy będą mieli rację. Tutaj jej nie mają bo wystarczyło by gdyby pojechali na komendę albo dali sie spisać. Jesli Policja trafi na zabójcę który jest poszukiwany to też maja się z nim cackać?.
Zgłoś
Pedofilek 2020-08-08, 21:27 1
Niech udusi frajera i będzie po problemie jednego śmiecia mniej
Zgłoś
CObyNIEbyło 2020-08-09, 1:17
Jak by nie było chłopak dał mi radę
Zgłoś
adamo4242 2020-08-09, 1:29 1
To jest polska Policja ? To jest jakas paranoja , dobrze ze wpierdol nie obskoczyli od nagrywatora . Szok w jakim ja kraju zyje i jaka bezradnosc pracuje w policji . Pistolet to pewnie sluzy jako ozdoba tym lamusom policyjnym .
Zgłoś
malarzinho7 2020-08-09, 3:51
Ehh, Polska Policja, jak nie bandziory to nieudacznicy!
Zgłoś
robo72 2020-08-09, 9:51
wystarczy luknąć na filmy z interwencji policji w stanach. Dystans na jaki można sobie pozwolić podejść do policjanta podczas interwencji to z tego co widać ok 5 m.
Podchodząc bliżej reakcja jest natychmiastowa, sito z dupy.
Zgłoś
p................k 2020-08-09, 10:55
Łepek im zwiał, oni wrócą na bazę poszarpani i upoceni jak dziki i jeszcze koledzy z pracy będą mieli bekę, że chłopaczek im spierdolił i jeszcze buta na ryj jednemu sprzedał
Zgłoś
wuochu 2020-08-09, 11:45
Może i patologia, ale z tym strzelaniem to żeście się nieco zapędzili, tępe chuje.
Zgłoś
Xixero 2020-08-09, 15:48
dadar123 napisał/a:

Przemyśl to małe miasto, kibolskich debili dużo, policjanci też sąsiedzi...

Te szczawie nazywasz kibolami? Kurwa litości.

P.s. kamery na każdy mundur, obowiązkowo nagrywane interwencje, tak samo kamery wokol radiowozu i taka ściera stawiając opór dostaje dwa razy po nogach, pies czysty i zatrzymanie trwa 15 sekund. Każdemu ktory utrudniał zatrzymanie, tak samo pałą przez plecy i do suki piętrowo wozić.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem