📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:31
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:59
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
CoJaTamKurwaWiem napisał/a:
U Michnika masz etat funkcjonariusza w gównie wyborczym na bank
??? że co kurwa
SteinarBjorgvinsson napisał/a:
A skoro chcesz manipulować danymi, to podaj jeszcze ilu z tych motocyklistów było sprawcami...
W którym momencie manipuluję danymi? Manipulacją jest tekst ze strony że "tylko" nieco ponad 8% wypadków jest z udziałem motocyklistów. to nic że jest ich 30 razy mniej
A ilu kierowców samochodów było sprawcami? Samochody jeżdżą za motorami i na nie polują czy o chuj ci chodzi?? porównując dwie grupy o różnej wielkości, procentowo więcej motocyklistów bierze udział w wypadkach.
Matematyka was przeraża czy co?
DzidaZawodnik napisał/a:
Jebane cipy z przerostem łechtaczki na ścigaczach powinno się karać więzieniem za spowodowanie takiego wypadku. Kurwa zbierają się w stada jak jebane małpy, żeby choć raz w życiu poczuć, że mają między nogami coś innego niż łechtaczka kolegi. Kurwa jebane przegrywy zakompleksione muszą robić te swoje "rytuały dla ateistów", żeby zagłuszyć poczucie, że są nic nieznaczącym ścierwem bez pojęcia.
Od ateistów to trzy chuje w bok. To bardzo inteligentni ludzie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów