📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Od lewej:
Ciagła druga bo papa jeszcze ja opierdolił niebieskim nektarem ale juz nie tak srogo jak ta w środku no a na dobitke to paszteciare z prawej jeszcze kutasem uciszal. Ot co !
Ciagła druga bo papa jeszcze ja opierdolił niebieskim nektarem ale juz nie tak srogo jak ta w środku no a na dobitke to paszteciare z prawej jeszcze kutasem uciszal. Ot co !
kolorki na jęzorki - taka reklama była kiedyś kiedyś, mi się zawsze rymowało do tego "kolorasy na kutasy"
hmmm ciekawe pytanie zadałeś autorze:)
Nie sądziłem, że mamy tu tylu ekspertów , którzy tak wyśmienicie znają się na ciągnięciu:) hahaha
Nie sądziłem, że mamy tu tylu ekspertów , którzy tak wyśmienicie znają się na ciągnięciu:) hahaha
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów