Charnhy Khott mushi bytch!!!
mHrooochny outash...
I rówhnhie mhrooochny zoom na khotta...
Cały ten pedalski temat obraża ludzi takich jak ja którzy sprawe intelektualnego satanizmu traktują z wielką powagą i szacunkiem. Bardziej zjebanego gówniarskiego podejscia nie widziałem. Satanizm na poziomie Luntka. Wypierdalać.
Intelektualny Satanizm, Znaczy co ? wpierdalasz koty z rodowodem ? :|
Znaczy że, jesteś mądrzejszy niż Ty.
Myślę, że Angius zasłużył na wyjebanie z forum za zaniżanie wieku i zbyt niski poziom IQ.
Xiondz go w zemście otruł na pasterce?
Pojebani jesteście czepiając się autora, koleś coś sam wymyślił, podzielił się rozbawieniem z dobrą intencją, a sapiecie jakby wam stara w berecie stękała za plecami.
"mHrooochny outash..."
Wypierdalaj.
i jeszcze ten twój opis spod loginu i sygnatura
Wyjedź sobie na ferie. Najlepiej do Egiptu.
niby metal niby nie wiem co a kurwa opis zdjęcia jak jakiś jebany pokemon :/ chuj Ci w dupe lamusie, i nie chwal się katechizmem z gimnazjum zjebie !!
Cały ten pedalski temat obraża ludzi takich jak ja którzy sprawe intelektualnego satanizmu traktują z wielką powagą i szacunkiem. Bardziej zjebanego gówniarskiego podejscia nie widziałem. Satanizm na poziomie Luntka. Wypierdalać.
Znaczy że, jesteś mądrzejszy niż Ty. Nie wiesz - to się kurwa zamknij dresie. Nie jestem satanistą, ale jeśli się wypowiadam na ten temat, mam jakieś pojęcie o tym.
Dobry pomysł + niedociągnięcia w ideologii i wiedzy + wykonanie na krzywy ryj + głupota autora =
Myślę, że Angius zasłużył na wyjebanie z forum za zaniżanie wieku i zbyt niski poziom IQ.