Papież Franciszek podczas przejazdu swoim papamobilem zamienił się z jednym z ludzi swoją piuską
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Tannaim napisał/a:
Tv trwam jakie by nie było jest możliwe że jedyną polską tv która daję możliwość wypowiedzenia się komuś mądremu a nie posranym celebrytom którzy gówno wnoszą do życia. Zapytajcie jakiegoś prof mądrego to wam powie. Nie jako fanatyzm religijny a jako możliwość rozgłaszania tego co się chce powiedzieć
Tja, daje możliwość, ale tylko tym, którzy nie są przeciwni KK i dyrektorowi. Co do zwykłych dzwoniący, to bardzo często, jak ktoś zadzwoni i zacznie "jestem gejem" lub "dlaczego jest tyle pedofili w KK" to go po prostu odłączają i mówią "Oj, zerwało nam połączenie"
Co do filmiku - wielkie mi halo, papjesh F1 wymienił sobie kufajkę. Idę polować na eBayu
Nie jestem wierzący, ale szczerze muszę przyznać, że Franciszek jest miłym gościem, z tego co pokazują na okrągło to widzę, że całkiem dobry ma kontakt z ludźmi. Taki miły, starszy pan, na papieża się idealnie nadaje, ale oczywiście gimbusy muszą pokazać to jak bardzo są ateistami i napisać, że jest pedofilem i przytula dzieci (aż dziw, że nikt tego wprost jeszcze nie napisał).
@platini1
A widzisz, nikt tego nie napisał, ale i tak do tego nawiązujesz. To kto tutaj robi chlew...?
A widzisz, nikt tego nie napisał, ale i tak do tego nawiązujesz. To kto tutaj robi chlew...?
DUST DEVIL napisał/a:
Tja, daje możliwość, ale tylko tym, którzy nie są przeciwni KK i dyrektorowi. Co do zwykłych dzwoniący, to bardzo często, jak ktoś zadzwoni i zacznie "jestem gejem" lub "dlaczego jest tyle pedofili w KK" to go po prostu odłączają i mówią "Oj, zerwało nam połączenie"
Co do filmiku - wielkie mi halo, papjesh F1 wymienił sobie kufajkę. Idę polować na eBayu
Nie mówię o dzwoniących gdzieś do TV, poza tym, myślisz że jak ktoś do TVNu zadzwoni i powie ła chuj kurwa komorowski gej nie rozłączą się? Ja mówię o ludziach inteligentnych którzy mają coś sensownego do przekazania. Byłem widziałem patrzę obiektywnie nie pro moherowsko. Każdy w mało wiele kulturalny sposób może się wypowiedzieć albo publikować coś z sensem. Ale tam, nie jestem moherem i nie będę kontynuował takiej rozmowy, żeby nie wyjść na fanatyka czasem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów